+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
MIS Systems Thread, Crashes at startup, capita unable to fix :S in Technical; Software restriction policy in force via GP ? You don't run Ranger or something? Hate when people turn UAC off, ...
  1. #16

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,377
    Thank Post
    368
    Thanked 637 Times in 519 Posts
    Rep Power
    158
    Software restriction policy in force via GP? You don't run Ranger or something?

    Hate when people turn UAC off, it's like getting a tank and taking the armour off.

  2. #17

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by achesterman View Post
    I was worried that was going to come up, we are part of a trust of schools, before I can upgrade our SIMS installation, the upgrade is checked by people at our head office..
    i'm presuming the sims share is successfully mapped? and the server itself is running? also the version of the sims client must be 7.140 if the server has been upgraded - it wont work otherwise. version mismatch! have you got .net 4 installed? have you had a windows update applied recently that has broken it? have you got Adobe reader x - the startup of sims straight after an upgrade calls a pdf file and no reader will hang the machine. can't think of anything else obvious to troubleshoot. prehaps a re-installation of sims?

  3. #18
    BatchFile's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cumbria
    Posts
    948
    Thank Post
    544
    Thanked 128 Times in 106 Posts
    Rep Power
    60
    Is this on all workstations? can you log in on the server? Is the SIMS.ini (in c:\windows) pointing to the right place on its "SIMSSetupsDirectory" line?

  4. #19
    BKGarry's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent
    Posts
    908
    Thank Post
    92
    Thanked 118 Times in 95 Posts
    Rep Power
    46
    I have had this once before, and It was actually problems with the tempsimsrpt folders and the my SIMS Documents folders causing issues (these are both under the users home directory)

  5. #20

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,377
    Thank Post
    368
    Thanked 637 Times in 519 Posts
    Rep Power
    158
    "Charging, clear!" ~PZZZZZap!!~ - "It's alive!!!"

    Sorry, little minds and all. I would hope they've resolve it by now - being 3 months old. Wonder what it was??

  6. #21
    BatchFile's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cumbria
    Posts
    948
    Thank Post
    544
    Thanked 128 Times in 106 Posts
    Rep Power
    60
    Ah.

    Still, put all the advice here together and you'd have a pretty damn'd good checklist for SIMS workstation issues...

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. List of OS to install at startup
    By ihaveaproblem in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 6th June 2011, 09:49 PM
  2. Same image, differnet themes at startup
    By KarlGoddard in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 3rd May 2006, 08:40 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 22nd March 2006, 07:26 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 10th October 2005, 06:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •