+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
MIS Systems Thread, connect.ini... anyone have a working one that they could share? in Technical; Originally Posted by vikpaw yes. I've only ever installed it with simsinst, installing the parts separately was only ever for ...
  1. #16

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,731
    Thank Post
    1,272
    Thanked 1,644 Times in 1,100 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505
    Quote Originally Posted by vikpaw View Post
    yes. I've only ever installed it with simsinst, installing the parts separately was only ever for troubleshooting.
    Wow you learn something new every day. I just followed how the LA showed me to install.
    So are there commandline switches for things like the components to install or something?
    Better yet can you point me to some documentation on this?

    Or is just a case of /s and its all installed and ready to go?
    Last edited by sparkeh; 5th July 2011 at 03:21 PM.

  2. #17

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    132
    Thank Post
    15
    Thanked 11 Times in 8 Posts
    Rep Power
    13
    Thanks for all the responses... as was correctly identified I was looking in connect.ini, hadn't found sims.ini! Put that in and boom, it works. Now just to sort out permissions. Am I right in thinking our teaching staff group have to have Admin user permissions for this to work? Is this something that is commonly given or do people have other ways to deal with upgrades?

  3. #18

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,848
    Thank Post
    671
    Thanked 1,383 Times in 1,145 Posts
    Rep Power
    350
    Look at simsperm.bat in your S drive somewhere. Also if you search on here, there is a listing of equivalent group policy settings, and i think someone has modified for windows 7 too.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [SIMS] SIMS error when using a Redirect Connect.ini
    By Rawns in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 31st January 2012, 08:22 PM
  2. [SIMS] SIMS.net and multiple connect.ini files
    By NortyUK in forum MIS Systems
    Replies: 23
    Last Post: 9th September 2011, 12:05 PM
  3. [SIMS] connect.ini changes to a redirect somehow
    By mcdoodle in forum MIS Systems
    Replies: 9
    Last Post: 11th June 2011, 02:45 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 17th April 2008, 04:44 PM
  5. SIMS Connect.ini default location
    By PHolland in forum MIS Systems
    Replies: 8
    Last Post: 16th May 2007, 04:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •