+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 50 of 50
MIS Systems Thread, SIMS Homepage error message in Technical; Originally Posted by vikpaw REF: KB 112649 Patch 16163 Will try it tomorrow. Just waiting to confirm that it works ...
  1. #46
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by vikpaw View Post
    REF:
    KB 112649
    Patch 16163

    Will try it tomorrow. Just waiting to confirm that it works on 7.138 as well as 7.140.
    I'm sure it will. It's for DB version 722-750.

  2. #47

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,843
    Thank Post
    671
    Thanked 1,381 Times in 1,143 Posts
    Rep Power
    349
    Great. more fun for the weekend.

  3. #48
    CatherineMay's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Wigan
    Posts
    68
    Thank Post
    24
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Rep Power
    7
    Hi, My authority SIMS help desk say the problem is affecting superusers and a patch is on the way.

  4. #49
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by vikpaw View Post
    REF:
    KB 112649
    Patch 16163

    Will try it tomorrow. Just waiting to confirm that it works on 7.138 as well as 7.140.

    @vikpaw - This does work on spring database. Applied to a school last night running 7.138 and it's fixed the issue.

  5. Thanks to Rawns from:

    vikpaw (8th September 2011)

  6. #50

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,843
    Thank Post
    671
    Thanked 1,381 Times in 1,143 Posts
    Rep Power
    349
    Only managed to run it just now. SOLUS crashed mid download, and there were around 10 patches there and summer upgrade. So requested it by email, which was much easier.
    Applied in seconds to 7.138, after the backup of course! Worked a treat.
    The only panel i had that seems to have been the culprit was the All Detention Sessions Scheduled one, configured to show previous fortnight. All the others were set to Year to Date, which was working fine.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. [SIMS] Error message on SIMS
    By Gatt in forum MIS Systems
    Replies: 12
    Last Post: 17th October 2013, 10:49 AM
  2. [SIMS] SIMs Reason 0 error message
    By AJRussell in forum MIS Systems
    Replies: 15
    Last Post: 27th June 2012, 11:54 AM
  3. SIMS Homepage error message
    By lynne_pattison in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 9th June 2011, 10:58 AM
  4. SIMS Homepage Panels
    By adamf in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 8th October 2009, 10:26 PM
  5. SIMS homepage
    By matt40k in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 10th April 2009, 12:23 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •