+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
MIS Systems Thread, Strange SIMS User/Password Issue in Technical; We are on the latest version of SIMS 7.128 after our recent upgrade to SQL 2008. If I reset a ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    london
    Posts
    108
    Thank Post
    31
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    11

    Strange SIMS User/Password Issue

    We are on the latest version of SIMS 7.128 after our recent upgrade to SQL 2008.

    If I reset a SIMS user password the user can change the password and login, however after a reboot they cannot use SIMS on ANY machine. The minute another SIMS user logs in logs and exits SIMS, anyone can log in with no problems.

    any ideas?

  2. #2
    Sarconia's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    London
    Posts
    315
    Thank Post
    15
    Thanked 34 Times in 31 Posts
    Rep Power
    16
    I've heard of this before although I'm scratching my brain now. I think that there was a patch for this actually although I think a temporary solution was to restart the SQL service.

  3. #3
    superfletch's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    South
    Posts
    445
    Thank Post
    153
    Thanked 77 Times in 61 Posts
    Rep Power
    32
    Supportnet lists this under Fixes for reason 0 - may be similar???

    *********

    PLEASE NOTE : FIX 1 IS ONLY RELEVANT IF THE USER'S PASSWORD HAS BEEN RESET

    Fix 1
    This may be due to the 'Enforce Password Policy' settings within SQL 2005

    To change this, log into SQL Server Management Studio and expand the Security tree and then the Logins tree.
    Find the user that is getting the error, right click on their name and select properties.
    In the Login Properties window, remove the tick from the 'Enforce Password Policy' tick box and then click OK. Close SQL Server Management Studio.

  4. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    london
    Posts
    108
    Thank Post
    31
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    11
    thanks all, actually a problem with connect.ini (local copy) - pointing to old intance. Sims redirect in place on old intance.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange Issue with SketchUp 7
    By dhoward_westexetc in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 12th November 2010, 01:20 PM
  2. Strange SIMS and Office 2003 Issue
    By Heebeejeebee in forum MIS Systems
    Replies: 7
    Last Post: 6th October 2009, 11:33 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2009, 12:24 PM
  4. Strange Printer Issue
    By dave.81 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 2nd June 2008, 03:01 PM
  5. Strange Log Off Issue
    By richard in forum Windows
    Replies: 30
    Last Post: 6th December 2007, 10:16 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •