+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
MIS Systems Thread, Unable to access NOVA-T4 module in Technical; When trying to access the NOVA-T4 module I am getting the following error message "access is denied : System.ComponentModel.Win32Exception" Help ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Romsey
    Posts
    38
    Thank Post
    1
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Rep Power
    13

    Unable to access NOVA-T4 module

    When trying to access the NOVA-T4 module I am getting the following error message "access is denied : System.ComponentModel.Win32Exception"

    Help Please!!!

  2. #2

    GREED's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Portsmouth
    Posts
    2,970
    Thank Post
    367
    Thanked 359 Times in 293 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    173
    Reinstall the SIMS Applications .exe. Delete the SIMS folder from program files, then run the .exe

    Also, make sure you can write to the sims.ini file, located at C:\Windows

    I know they both sound obvious, but this worked for me a while back.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Romsey
    Posts
    38
    Thank Post
    1
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Rep Power
    13
    Thanks for the help, but it is still coming up with the same error message when I uninstall SIMS, delete the SIMS.net folder and reinstall from simsinst.exe. I can write into the SIMS.ini file as well.

    Any other ideas?

  4. #4

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,617
    Thank Post
    514
    Thanked 2,442 Times in 1,890 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    831
    Is there an error number?

  5. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Romsey
    Posts
    38
    Thank Post
    1
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Rep Power
    13
    The fault code is 1954-9462.

    I have been on to the Capita solution search but nothing comes up there.

  6. #6

    GREED's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Portsmouth
    Posts
    2,970
    Thank Post
    367
    Thanked 359 Times in 293 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    173
    Thats nothing new.

    Try checking the locations on the sims.ini, particually the locations for:

    SIMSDirectory=P:\SIMS
    SIMSDotNetDirectory=C:\Program Files\sims\sims .net
    SIMSSetupsDirectory=P:\SIMS\Setups

    (P is our shared network drive)

  7. #7

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    Didn't they just remove T4 with the 2009 Autumn Update?

  8. #8
    Jamo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thank Post
    66
    Thanked 175 Times in 147 Posts
    Rep Power
    60
    Only NovaT4 problems I have had have been related to PCL6 printers being set as defualt. If applicable set a PCL5 driver as default and see if it helps.

  9. #9

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,377
    Thank Post
    368
    Thanked 637 Times in 519 Posts
    Rep Power
    158
    Quote Originally Posted by timzim View Post
    Didn't they just remove T4 with the 2009 Autumn Update?
    T4 still used for reporting, unless it gets moved into SIMS .net in the summer release.

  10. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Romsey
    Posts
    38
    Thank Post
    1
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Rep Power
    13
    I have copied the SIMS.ini file from a working computer but to no avail

  11. #11

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    Run simsperm.bat

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 11th December 2009, 10:02 AM
  2. Unable to access Shared CD Drive
    By Biker in forum Wireless Networks
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2009, 01:57 PM
  3. Unable to access the demo?
    By speckytecky in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2008, 08:11 AM
  4. [MS Office - 2003] Access Error Msg - "Unable to create your report"
    By cscc in forum Office Software
    Replies: 3
    Last Post: 21st October 2008, 03:07 PM
  5. unable to access safely remove hardware
    By jamin100 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 15th October 2008, 03:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •