+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
MIS Systems Thread, SIMS Learning Gateway Staff Timetable Issue in Technical; our SLG is hosted by SMIS centrally for all Sandwell Schools, the pages/webparts are all setup by default. i can ...
  1. #16

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,078
    Thank Post
    160
    Thanked 940 Times in 732 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    our SLG is hosted by SMIS centrally for all Sandwell Schools, the pages/webparts are all setup by default. i can change them around if i wish and they still work no problem.

    James.

  2. #17
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    893
    Thank Post
    70
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    33
    Quote Originally Posted by EduTech View Post
    our SLG is hosted by SMIS centrally for all Sandwell Schools, the pages/webparts are all setup by default. i can change them around if i wish and they still work no problem.

    James.
    That would explain why yours is working.
    Sylv3r, unless you have completely changed the Quick Launch and regional settings, it looks as though you have added the the web parts to a site not provisioned by SLG site creation. I suspect the reason the timetable web part isn't working is because the relevant SLG (hidden) site features are not active.

  3. #18

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,268
    Thank Post
    379
    Thanked 388 Times in 343 Posts
    Rep Power
    150
    Quote Originally Posted by meastaugh1 View Post
    That would explain why yours is working.
    Sylv3r, unless you have completely changed the Quick Launch and regional settings, it looks as though you have added the the web parts to a site not provisioned by SLG site creation. I suspect the reason the timetable web part isn't working is because the relevant SLG (hidden) site features are not active.
    This was setup out of the box so to speak, so its not something I have messed about with although working from home after 6 or 7 cans it might have been something I have "tweaked" late at night

    I have changed regional settings and quick launch so I guess that is why it doesn't look like an out of the box install. I am going to investigate here further and will post on here if I find a solution.

  4. #19
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    893
    Thank Post
    70
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    33
    Quote Originally Posted by Sylv3r View Post
    This was setup out of the box so to speak, so its not something I have messed about with although working from home after 6 or 7 cans it might have been something I have "tweaked" late at night

    I have changed regional settings and quick launch so I guess that is why it doesn't look like an out of the box install. I am going to investigate here further and will post on here if I find a solution.
    I see, this isn't something I've before then. Do you have another teacher sites provisioned you can test?

    As an aside, I'm fairly confident that the regional setting you changed (presumably from US to UK) will be incompatible with the SLG timetable web parts, although I doubt it is the cause of the error. In my experience when the site's regional settings are changed from US the first page of timetable events are displayed but scrolling to the subsequent weeks/months will return no results.

  5. #20
    NewOrder's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Stafford
    Posts
    195
    Thank Post
    10
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    Rep Power
    19
    I have a similar problem with My Planner list. Everything is fine on the sites created by slg and we know how to create sites that work with sims.

    We have created the MY Planner list with the columns and have it set to a calendar view. We have added the sims webparts to the site that feed this list and we have amended the webparts. It still does not work.

    What is intersting is that the my planner has a list icon in all content but when you open it from there it has a calendar icon. Strange

  6. #21


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    2,317
    Thank Post
    131
    Thanked 355 Times in 293 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    142
    Quote Originally Posted by NewOrder View Post
    We have created the MY Planner list with the columns and have it set to a calendar view. We have added the sims webparts to the site that feed this list and we have amended the webparts. It still does not work.
    When you say you've amended the web parts, have you both set the list that the data web parts should be populating to the name of your list and checked the 'Enable this context' box in the web part settings?

  7. Thanks to jamesb from:

    NewOrder (7th July 2009)

  8. #22
    NewOrder's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Stafford
    Posts
    195
    Thank Post
    10
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    Rep Power
    19
    sadly yes



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. SIMS Learning Gateway
    By Quackers in forum MIS Systems
    Replies: 13
    Last Post: 21st July 2009, 02:09 AM
  2. SIMS Learning Gateway
    By teckedd in forum MIS Systems
    Replies: 33
    Last Post: 20th July 2009, 09:56 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 17th June 2009, 03:19 PM
  4. Sims learning gateway
    By NewOrder in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 15th June 2009, 08:23 PM
  5. SIMS Learning Gateway
    By Quackers in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 15th May 2007, 12:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •