+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
MIS Systems Thread, VLEExport Tool will not run in Technical; We use the VLE Export tool to export our SIMS data to Fronter. We've had a problem since Friday where ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    501
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    22

    VLEExport Tool will not run

    We use the VLE Export tool to export our SIMS data to Fronter. We've had a problem since Friday where the task would not stop running when it had finished. I deleted the task and re-created it. Now, whenever it attempts to run it generates an error in the Application log saying:

    Another instance of VLEExport is already running.

    Nothing is shown under processes in Task Manager, i've rebooted the server and still it insists that another instance is already running.

  2. #2

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,433
    Thank Post
    368
    Thanked 646 Times in 528 Posts
    Rep Power
    159
    Might be worth re-running s:\setups\SIMSSQLApplicationSetup.exe

  3. #3
    pdr
    pdr is offline

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    12
    Thank Post
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Log into SIMS then:-
    Routines->Data Out->VLE->Maintain Export History Log
    and select Reset Export

  4. Thanks to pdr from:

    vikpaw (29th November 2011)

  5. #4

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,433
    Thank Post
    368
    Thanked 646 Times in 528 Posts
    Rep Power
    159
    Corrr, this is an old post

  6. #5
    pdr
    pdr is offline

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Bournemouth
    Posts
    12
    Thank Post
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    better late than never! Actually I was looking for a solution to the problem myself, found your post via google, and then later on remembered the solution, and though it might be worth posting the reply in case anyone else finds the post via google

  7. #6

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Essex
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks pdr - it might well be an old thread, but I've just needed to implement this fix - worked a treat.

  8. #7

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    6,009
    Thank Post
    680
    Thanked 1,398 Times in 1,158 Posts
    Rep Power
    353
    Quote Originally Posted by millink View Post
    Thanks pdr - it might well be an old thread, but I've just needed to implement this fix - worked a treat.
    Don't forget to hit the 'Thanks' button - a little thanks goes a long way for a new user.

  9. Thanks to vikpaw from:

    pdr (28th November 2011)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Useful tool for youtube
    By beeswax in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 30th June 2009, 08:50 AM
  2. CLEO Tool
    By danIT in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 5
    Last Post: 18th February 2009, 12:30 PM
  3. eXtplorer tool
    By jeffy in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2009, 05:04 PM
  4. Uninstall tool
    By contink in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 30th May 2008, 10:51 AM
  5. Tool for RM All in one
    By johnj1710 in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 5th March 2007, 03:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •