+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
MIS Systems Thread, Sims SA user problem in Technical; At least your DB isn't corrupt. I would contact Capita\SIMS Support team about getting DBATTACH fixed. Then either, to backup: ...
  1. #16

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,523
    Thank Post
    375
    Thanked 677 Times in 551 Posts
    Rep Power
    166
    At least your DB isn't corrupt. I would contact Capita\SIMS Support team about getting DBATTACH fixed.

    Then either, to backup:

    Use DBATTACH
    Use SQL Server Management Studio (assuming you have full SQL)
    Stop the service, copy the MDF\LDF and start the service.

  2. #17
    MattGibson's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Epsom
    Posts
    183
    Thank Post
    25
    Thanked 16 Times in 11 Posts
    Rep Power
    16
    2008-11-20 13:46:35.76 Logon Login failed for user 'sa'. [CLIENT: 10.18.52.5]

  3. #18

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,523
    Thank Post
    375
    Thanked 677 Times in 551 Posts
    Rep Power
    166
    Download nmap and check the ports open.

  4. #19
    MattGibson's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Epsom
    Posts
    183
    Thank Post
    25
    Thanked 16 Times in 11 Posts
    Rep Power
    16

    Smile

    The script we use is provided by our LEA, I have resolved this issue by removing the -U -P . Everything back to normal now



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. SIMS user permissions report
    By User3204 in forum MIS Systems
    Replies: 14
    Last Post: 13th November 2009, 01:52 PM
  2. User Profiles theme problem.
    By jamin100 in forum Windows
    Replies: 26
    Last Post: 29th August 2008, 11:19 AM
  3. User / user manager problem after migration
    By SimpleSi in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 5
    Last Post: 9th June 2008, 11:57 PM
  4. SIMS User Groups and Permissions
    By messedupeffect in forum MIS Systems
    Replies: 5
    Last Post: 13th November 2007, 05:02 PM
  5. User moving problem - RM CC3
    By Tuxguy in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 17th August 2006, 02:00 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •