+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
MIS Systems Thread, Progresso assessment screen problem in Technical; Hi all, Newbie here; wasn't sure where to post this question. I've recently been given the task of opening up ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Birmingum
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Progresso assessment screen problem

    Hi all,

    Newbie here; wasn't sure where to post this question.

    I've recently been given the task of opening up an assessment screen to collect the last data collection of the year. The screen has not been changed since last data collection.
    The screen accepts the data entry but when saved and re-opened it reveals that only a fraction of the grades entered actually stick. I can't find any reason for this or any link between the few kids for whom the grades actually save.

    Progresso have been sitting on this for a week now and have provided no solution. The latest I heard is that if will be fixed in an August upgrade. This is unacceptabele as I have the final data collection for a 1000 kids to sort out withing the next few days.

    Anybody experienecing the same? and if so is there a fix?

    Cheers
    Jason

  2. #2

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Derby
    Posts
    20
    Thank Post
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    15
    @campermon - can you PM your case number please and I'll see what I can find out.

    Thanks,

    Nick

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Screen problem with Clevo / Sytlenote M67SU Notebook
    By speckytecky in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 19th June 2010, 02:53 PM
  2. sanyo xacti vpc-ca6 - screen problem
    By Simcfc73 in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 27th April 2010, 12:31 PM
  3. Screen problem
    By jlucas in forum Mac
    Replies: 4
    Last Post: 26th January 2010, 05:34 PM
  4. SIMS Assessment Manager problems!
    By mdking in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 9th April 2009, 02:37 PM
  5. Sanyo Xacti Camera Screen problems
    By ChrisH in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 7th March 2008, 09:29 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •