+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
MIS Systems Thread, SIMS Validating address - "No valid matching addresses were found" in Technical; Hi all, Anyone else get this for a few addresses when trying to validate within SIMS? I have had two ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    18
    Thank Post
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    SIMS Validating address - "No valid matching addresses were found"

    Hi all,

    Anyone else get this for a few addresses when trying to validate within SIMS? I have had two recently and wondered what the process was? I logged with Capita and they advised that I email Ordnance Survey which I have done but not sure what their reply will be, anyone gone through this process and managed to get it sorted?

    Regards,

  2. #2

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,522
    Thank Post
    374
    Thanked 675 Times in 550 Posts
    Rep Power
    166
    Most people valid against the LA system - seeming as duff addresses cause suspense in B2B.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    London
    Posts
    1,403
    Thank Post
    38
    Thanked 385 Times in 261 Posts
    Rep Power
    84
    An address that isn't validated won't cause a school too much trouble. It usually happens when a new estate/house is built and Ordinance Survey hasn't caught up. As @Matt40 says many LAs point SIMS to their database which could well be more up to date (LAs approve all house builds)

    Accurate addresses are really important though as social services may need to know exactly where a child is living.

  4. #4

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,522
    Thank Post
    374
    Thanked 675 Times in 550 Posts
    Rep Power
    166
    Quote Originally Posted by PhilNeal View Post
    (LAs approve all house builds) .
    I'm in tears of laughter.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Thinstation: "Error, no valid session type!!!"
    By thaolv in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 15
    Last Post: 25th April 2012, 09:25 PM
  2. Thinstation. I have the old Error, no valid session type!
    By duxbuz in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 10
    Last Post: 2nd March 2012, 02:11 PM
  3. Thinstation - No Valid Session Type
    By Cache in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2011, 08:09 PM
  4. Thinstation with VMWare View - No valid session type
    By dribblecastle in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 0
    Last Post: 27th July 2011, 07:35 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 30th January 2010, 01:03 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •