+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
MIS Systems Thread, Intouch problems in Technical; Has anyone experienced this after applying the update alongside the Autumn V2 release? Current and global messages are fine and ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    London
    Posts
    17
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Intouch problems

    Has anyone experienced this after applying the update alongside the Autumn V2 release?

    Current and global messages are fine and all tests connect successfully but for some reason when selecting any Late templates the send button is greyed out no matter who I select.

    I have a case open with Capita but thought I would ask here in case someone else has had or is having the same issue.
    Capture.JPG

  2. #2

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    London
    Posts
    17
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    UPDATE

    I deleted the templates and created new ones ad these are working.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Anyone having problems with Intouch today?
    By Zourous in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 4th November 2013, 10:27 AM
  2. [SIMS] InTouch & Integrated Logon Problem
    By MaximusR in forum MIS Systems
    Replies: 11
    Last Post: 23rd May 2012, 07:16 PM
  3. Intermitent problems with logging on
    By alexknight in forum Wireless Networks
    Replies: 27
    Last Post: 22nd August 2005, 04:01 AM
  4. Problems with Google Earth
    By Dos_Box in forum Educational Software
    Replies: 8
    Last Post: 19th August 2005, 02:32 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •