+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
MIS Systems Thread, Anyone having problems with Intouch today? in Technical; Seems to have gone a bit strange since the 25th of October (before the storm!) and no intouch messages are ...
  1. #1
    Zourous's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    East Sussex
    Posts
    345
    Thank Post
    96
    Thanked 118 Times in 40 Posts
    Rep Power
    54

    Anyone having problems with Intouch today?

    Seems to have gone a bit strange since the 25th of October (before the storm!) and no intouch messages are getting through

    The services set-up test is showing all ok except for the last entry for the SMS server which reads "https://smg.e-paycapita.com/CapitaSMSGateway/MobileTerminated.svc/MobileTerminated". It sounds like an external problem to me.

    I've tried IIS reset, which seems to have done nothing. Not sure I can do much else. Support have been contacted, but no responce yet.

  2. #2
    IrritableTech's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    813
    Thank Post
    88
    Thanked 179 Times in 147 Posts
    Rep Power
    66
    I had intouch reinstalled last week after migrating servers. When the capita engineer was checking everything I mentioned the exact same entry in the service setup page. He said that was fine, and the test messages we sent all went through.

    Will see if the attendance texts go through ok this morning...

  3. Thanks to IrritableTech from:

    Zourous (4th November 2013)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Anyone having problems with registers 2013 Spring?
    By ConradJones in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 24th May 2013, 06:11 PM
  2. (Cornwall) Anyone else having problems with ehasdocs council website?
    By wadtech in forum South West Grid for Learning (SWGfL)
    Replies: 0
    Last Post: 12th June 2012, 03:10 PM
  3. Having problems with NetSupport School
    By tb2571989 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 13
    Last Post: 22nd June 2010, 10:34 AM
  4. [MS Office - 2003] Anyone having problems after KB978380?
    By cookie_monster in forum Office Software
    Replies: 2
    Last Post: 30th April 2010, 10:28 AM
  5. Anyone else having problems with AVG Network Edition?
    By AngryTechnician in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 9th January 2009, 11:22 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •