+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
MIS Systems Thread, SOLUS 3 Agents in Technical; Hello guys, I have installed the SOLUS 3 Agent but its not registering in the Deployment Service UI. Any Help?...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    81
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Question SOLUS 3 Agents

    Hello guys,
    I have installed the SOLUS 3 Agent but its not registering in the Deployment Service UI.

    Any Help?

  2. #2
    kevin_lane's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Derby
    Posts
    486
    Thank Post
    21
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    17
    Checked the usual firewall etc what does tne deployment server say does it actually contact the client ?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] SOLUS Agents Install
    By RogerCorrigan in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 11th October 2013, 07:57 AM
  2. [SIMS] Solus Agent Service wont start
    By Solus in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2013, 02:46 PM
  3. [SIMS] Solus 3 will no longer install agent
    By ITBOB in forum MIS Systems
    Replies: 5
    Last Post: 31st January 2013, 09:47 AM
  4. [SIMS] SOLUS Agent Flashing
    By NortyUK in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 11th January 2012, 12:05 PM
  5. [SIMS] Solus 3 Agents - Slow PC related ?
    By ozydave in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 22nd November 2011, 06:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •