+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
MIS Systems Thread, NOVA Issue in Technical; Hello, In Nova T6, all of the datasets have been deleted. The only ones I have are the submitted ones ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    81
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Question NOVA Issue

    Hello,

    In Nova T6, all of the datasets have been deleted. The only ones I have are the submitted ones inside the SQL. I tried to create a maintenance database and load the datasets from the SQL. It finishes the sql stuff and then says: Unable to load file: [path]\name.spl. What do I do now?

  2. #2
    John_Howarth's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Atherton
    Posts
    42
    Thank Post
    9
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12
    It sounds as if the file name you suggested when creating the maintenance dataset contains "illegal" characters (such as / or '). Try specifying a different file name (something simple) and try again.

    Failing that, the save location you specified may not be available or you may not have permissions to write to it.

    Please let us know how you get on.

  3. #3

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    81
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0
    I have tried to create a construction dataset and load information from the dataset that was previously submitted to the databse, it then says: "Unable to load file from: C:\SNOVA\NT6\2013\novadata.spl". I click OK, and it says "Access Violation at address 0017B0DE in module 'NT6.exe' Read of address 0000001C"

  4. #4

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    81
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by John_Howarth View Post
    It sounds as if the file name you suggested when creating the maintenance dataset contains "illegal" characters (such as / or '). Try specifying a different file name (something simple) and try again.

    Failing that, the save location you specified may not be available or you may not have permissions to write to it.

    Please let us know how you get on.
    Is it possible to change the default save location?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Issue with reporting from Nova-T4 for new teachers
    By localzuk in forum MIS Systems
    Replies: 10
    Last Post: 20th June 2011, 07:42 PM
  2. Nova-T4 timetabling issue
    By chris-t in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 28th October 2010, 07:06 PM
  3. printing issue in nova t 4
    By krisd32 in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 30th June 2006, 12:46 PM
  4. Curious printing issue in NOVA-T
    By Jake in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 24th March 2006, 01:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •