+ Post New Thread
Results 1 to 15 of 15
MIS Systems Thread, Can someone test a link for me please? in Technical; Our parents portal on: http://parentportal.mgs.kent.sch.uk/...HT%2fInfo.aspx Hopefully now working again! Thanks Steve...
  1. #1
    MGSTech's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    362
    Thank Post
    13
    Thanked 95 Times in 54 Posts
    Rep Power
    39

    Can someone test a link for me please?

    Our parents portal on:

    http://parentportal.mgs.kent.sch.uk/...HT%2fInfo.aspx

    Hopefully now working again!

    Thanks

    Steve

  2. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,610
    Thank Post
    647
    Thanked 1,616 Times in 1,446 Posts
    Rep Power
    421
    Slowwwwwwww here still waiting.

    Ben

  3. #3
    MGSTech's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    362
    Thank Post
    13
    Thanked 95 Times in 54 Posts
    Rep Power
    39
    Hmmm, wonder if I need to wait for the DNS change to propagate....

  4. #4

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,610
    Thank Post
    647
    Thanked 1,616 Times in 1,446 Posts
    Rep Power
    421
    Still waiting.........

    Ben

  5. #5
    Devontechie's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    895
    Thank Post
    179
    Thanked 200 Times in 163 Posts
    Rep Power
    71
    after about 40 or 50 seconds Firefox timed out..

  6. #6
    supawat1's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    80
    Thank Post
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    6
    it's quite quick loading up for me, may be I am in Kent as well??

  7. #7
    VeryPC_Tom_B's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    49
    Thank Post
    64
    Thanked 24 Times in 16 Posts
    Rep Power
    8

    x 2

    I'm getting the same
    Quote Originally Posted by stevehill06 View Post
    after about 40 or 50 seconds Firefox timed out..

  8. #8
    MGSTech's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    362
    Thank Post
    13
    Thanked 95 Times in 54 Posts
    Rep Power
    39
    Looking like a DNS sync issue, I think the change only went in earlier today.

    Thanks everyone, looks nice and quick within Kent (KPSN) but times out external clients.

    I'll try later from home

    Cheers everyone

    Steve

  9. #9

    ICTDirect_Dave's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Ribchester
    Posts
    1,717
    Thank Post
    307
    Thanked 313 Times in 249 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    157
    Quote Originally Posted by stevehill06 View Post
    after about 40 or 50 seconds Firefox timed out..
    Me too

  10. #10


    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK
    Posts
    5,420
    Thank Post
    1,437
    Thanked 877 Times in 563 Posts
    Rep Power
    645
    Timed out.

  11. #11

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,968
    Thank Post
    673
    Thanked 1,383 Times in 1,145 Posts
    Rep Power
    350
    I got nothing, then i tried fiddling with the URL, taking the endings off and changing them did nothing, but adding https:// at the start and i got a login box.
    Is it possible the server is set to deny access to insecure connections, but not warn of it?

  12. #12

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,093
    Thank Post
    592
    Thanked 1,953 Times in 1,351 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    814
    Quote Originally Posted by vikpaw View Post
    I got nothing, then i tried fiddling with the URL, taking the endings off and changing them did nothing, but adding https:// at the start and i got a login box.
    Is it possible the server is set to deny access to insecure connections, but not warn of it?
    ^ this.

    I just tried it out on my phone.

    Times out on http, loads fine on https

  13. #13

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    5,968
    Thank Post
    673
    Thanked 1,383 Times in 1,145 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by X-13 View Post
    ^ this.

    I just tried it out on my phone.

    Times out on http, loads fine on https
    'this' has a name

  14. #14
    hawc's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Somewhere in one of the Shires.....
    Posts
    769
    Thank Post
    73
    Thanked 79 Times in 60 Posts
    Rep Power
    37
    Just tried it. http does not work. https does.

  15. #15

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,610
    Thank Post
    647
    Thanked 1,616 Times in 1,446 Posts
    Rep Power
    421
    Yup https working

    Ben

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Can someone with Google Chrome help me please?
    By laserblazer in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 15th October 2012, 11:30 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 15th February 2012, 02:21 PM
  3. Any Squid / Smoothwall users mind testing a link for me?
    By pete in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 6
    Last Post: 16th December 2009, 10:44 AM
  4. Help: Can someone host a moodle for me?
    By StewartKnight in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 25th February 2009, 08:02 PM
  5. Could someone test this site for me? www.worldmathsday.com
    By Jamman960 in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 7
    Last Post: 18th February 2009, 10:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •