+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
MIS Systems Thread, SOLUS 3 Deployment issues on some clients in Technical; Morning All, I did log a call at 8 this morning with Capita regarding this issue but am still awaiting ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    West Sussex
    Posts
    265
    Thank Post
    35
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    16

    SOLUS 3 Deployment issues on some clients

    Morning All,

    I did log a call at 8 this morning with Capita regarding this issue but am still awaiting a phone call, I guess they are busy.

    I pushed out the summer update last night and all went well server side. The problem I'm having is with around half the client computers which aren't updating.
    When I look in the 'solus3 agents' section the workstations with the issue show one of two errors, either 'A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time' or the other error 'Cannot run ExecuteAgentDeploymentPlan endpoint not found'.

    This is only happening on roughly half the computers, the other half have updated fine.
    I've disabled the firewall on the server now but doubt that's the cause as half updated fine, I'm just clutching at straws. We are using Solus 3.5.20 version.

    Does anyone have any suggestions please?

    Thanks

  2. #2
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 491 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by IT_Man_Dan View Post
    Morning All,

    I did log a call at 8 this morning with Capita regarding this issue but am still awaiting a phone call, I guess they are busy.

    I pushed out the summer update last night and all went well server side. The problem I'm having is with around half the client computers which aren't updating.
    When I look in the 'solus3 agents' section the workstations with the issue show one of two errors, either 'A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time' or the other error 'Cannot run ExecuteAgentDeploymentPlan endpoint not found'.

    This is only happening on roughly half the computers, the other half have updated fine.
    I've disabled the firewall on the server now but doubt that's the cause as half updated fine, I'm just clutching at straws. We are using Solus 3.5.20 version.

    Does anyone have any suggestions please?

    Thanks
    Usually, those errors are down to either firewall being enabled on some workstations (or firewall ports not opened correctly if you leave firewall on by default), or DNS not being correct, or a combination of both. They would be the first two things to check.
    Last edited by Rawns; 11th July 2013 at 12:03 PM.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    West Sussex
    Posts
    265
    Thank Post
    35
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    16
    Thanks for your response, After inspecting the client firewall and speaking with Capita we realised I was missing an exception. We put this in and all is now fine.

    I am puzzled though as to why half of the computers updated fine yet they all have the same firewall protection?! weird.

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MDT] mdt issues on booting client pc client pc just reboots
    By sted in forum O/S Deployment
    Replies: 6
    Last Post: 28th May 2013, 05:11 PM
  2. Deployed printers on some machines not all
    By reprised in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 28th May 2010, 03:38 PM
  3. Xibo Client Deployment Issue
    By Mr.Ben in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 0
    Last Post: 2nd March 2010, 11:01 AM
  4. Wierd issue on some PCs
    By cheredenine in forum EduGeek Shutdownertron
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2009, 09:19 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •