+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
MIS Systems Thread, SOLUS3 - Solus3.Keys.DeploymentService.Public.xml in Technical; Just moved SOLUS3 to a new server and reinstalled everything. Everything seems to be up and running, apart from I ...
  1. #1
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0

    SOLUS3 - Solus3.Keys.DeploymentService.Public.xml

    Just moved SOLUS3 to a new server and reinstalled everything. Everything seems to be up and running, apart from I cannot add any new devices into SOLJUS3 as the agent installation fails because "D:\Program Files\SOLUS3\DeploymentService\Solus3.Keys.Deploym entService.Public.xml" is missing. I thought this file was created as part of the install or site re-registration? Any ideas how I can recreate it?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    RCT
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It's always been recreated by re-registering the site with me?

  3. #3
    Ghostgame's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ipswich
    Posts
    281
    Thank Post
    30
    Thanked 66 Times in 39 Posts
    Rep Power
    20
    It might be a stupid Windows OS thing where you need to do a right click on the SOLUS3 UI and run as admin. See if that puts it back when you re-register. I know that the connect.ini file won't be created if you don't do that with SIMS .net.
    Only thing I could think of

  4. Thanks to Ghostgame from:

    Rawns (4th July 2013)

  5. #4
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Ghostgame View Post
    It might be a stupid Windows OS thing where you need to do a right click on the SOLUS3 UI and run as admin. See if that puts it back when you re-register. I know that the connect.ini file won't be created if you don't do that with SIMS .net.
    Only thing I could think of
    Hats off to you good sir! That did the trick! Odd though as UAC is off. Oh well, it's working so I'm happy.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 24th April 2013, 11:46 AM
  2. [SIMS] SOLUS3 - Anyone trialing?
    By Rawns in forum MIS Systems
    Replies: 8
    Last Post: 26th April 2011, 10:47 AM
  3. Key Loggers Found In Public Library Computers
    By DaveP in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 19th February 2011, 08:39 AM
  4. iTalc and importing public key problem
    By beaagledave in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 2nd October 2009, 07:51 PM
  5. SSH public/private key
    By HodgeHi in forum Mac
    Replies: 4
    Last Post: 28th April 2009, 08:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •