+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
MIS Systems Thread, Missing Registers Notifcations and filled out registers in Technical; Ive had a problem mentioned to me about the attendance side of SIMS since the Spring upgrade. Our attendance officer ...
  1. #1
    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    2,768
    Thank Post
    251
    Thanked 220 Times in 168 Posts
    Rep Power
    87

    Missing Registers Notifcations and filled out registers

    Ive had a problem mentioned to me about the attendance side of SIMS since the Spring upgrade. Our attendance officer says that before the update, any teachers who hadn't clicked Save in the registers, they would be displayed in the Missing Registers Notification section on the home page so she could chase up why they were missing.

    Now, what happens is, when a teacher finishes taking the register, a mark has been put in for a student and without clicking save - the notification in missing registers notification box disappears so it looks like the register has been saved however we know that the register hasn't been saved as when she goes to look for the register it's not there.

    Anyone else had this problem and i was wondering if there is a fix for this.

    Thanks

  2. #2
    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    2,768
    Thank Post
    251
    Thanked 220 Times in 168 Posts
    Rep Power
    87
    Just to update this, there is a patch and has been applied tonight, will find out if it works in the morning.

  3. #3
    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    2,768
    Thank Post
    251
    Thanked 220 Times in 168 Posts
    Rep Power
    87
    The patch people need if this is a problem is 18105-PRB4201.

    I can confirm this works too.

  4. Thanks to timbo343 from:

    vikpaw (29th June 2013)

  5. #4
    simpsonj's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oxford
    Posts
    368
    Thank Post
    148
    Thanked 64 Times in 53 Posts
    Blog Entries
    7
    Rep Power
    21
    Apologies for the thread necromancy, but we're experiencing the same issue here, along with registers that have been taken showing as missing registers. It was meant to be fixed in the summer release of SIMS, but it doesn't appear to have been, at least not for us.

    Trying to use the Supportnet website is like pulling teeth, so wondered if anyone had a fix for this?

    Thanks.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Logging Users Off and Time Outs SIMS
    By Grommit in forum MIS Systems
    Replies: 27
    Last Post: 18th January 2012, 01:30 PM
  2. Pull LDAP details to auto fill in the registation page - Moodle
    By FN-GM in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 1
    Last Post: 23rd May 2008, 03:13 PM
  3. Get rid of register and lost password
    By FN-GM in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 17th December 2007, 07:51 AM
  4. Replies: 12
    Last Post: 13th December 2007, 06:02 PM
  5. Flash and Shockwave wont register .ocx files
    By sidewinder in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 24th April 2007, 11:01 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •