+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
MIS Systems Thread, Error after SIMS.net Spring 2013 Upgrade in Technical; Hi All Been having a complete nightmare with regard to the latest SIMS.net upgrade. To cut a very long story ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Taunton, Somerset, UK
    Posts
    28
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Exclamation Error after SIMS.net Spring 2013 Upgrade

    Hi All

    Been having a complete nightmare with regard to the latest SIMS.net upgrade. To cut a very long story short the new version of SOLUS3 doesn't support SQL Clusters in the slightest, the previous version wasn't too bad. So I went to install the latest update via SOLUS2 as directed by Capita support on Friday. Went to do that this morning and it would appear that the NOVASATELLITTE.exe files are missing off the Capita server and I get a 404 Not Found error while trying to download the update.

    So I gave up with SOLUS and went and downloaded the ISO. I upgraded one of our SIMS Databases and did the workstations and it was fine. However after doing our second SIMS database as soon as you try and logon it errors with:

    Fault Code: 8489-8079-6000
    Item has already been added. Key in dictionary: 'V' Key being added: 'V' : System.ArgumentException


    You then just get thrown out. I'm assuming that a previous patch has added something that the upgrade is now also trying to do?!

    Anyone else seen this error? Looks like an urgent call to Capita as soon as they open tomorrow.

    I did try restoring the backup and re-running the upgrade and got the same result.

    Cheers

    Tom

  2. #2

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    London
    Posts
    1,331
    Thank Post
    36
    Thanked 353 Times in 238 Posts
    Rep Power
    79
    We are open at 8:00

  3. #3

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    6,008
    Thank Post
    680
    Thanked 1,397 Times in 1,157 Posts
    Rep Power
    353
    That nova issue happened to someone else, might be worth checking the other threads and contacting them as well.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Taunton, Somerset, UK
    Posts
    28
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks, just waiting for the Capita help-desk to open so going to check with them. Cheers!

  5. #5

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Taunton, Somerset, UK
    Posts
    28
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Phoned the helpdesk, got a patch immediately which has fixed it :-)

  6. #6

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    6,008
    Thank Post
    680
    Thanked 1,397 Times in 1,157 Posts
    Rep Power
    353
    Quote Originally Posted by NortyUK View Post
    Phoned the helpdesk, got a patch immediately which has fixed it :-)
    Great. What was the issue? What's the patch number?
    If it's not listed on SupportNet useful to have here.

  7. #7

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Taunton, Somerset, UK
    Posts
    28
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    He didn't say what the issue was but immediately had the patch to fix it

    Patch 18115

    I did have a look on SupportNet for the error message I was getting but couldn't see it listed. I did see similar ones on there.

  8. #8

    vikpaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    6,008
    Thank Post
    680
    Thanked 1,397 Times in 1,157 Posts
    Rep Power
    353
    That patch is listed on my SOLUS 2 as a 'recommended' when i asked for clarification i was told not to apply unless needed. I guess it's wide enough an issue to push out on spec.
    I actually have a copy of the KB article but it's in my email, and there was no number attached, so it probably isn't published yet. The fault code was different mind.
    Sorry i missed it, haven't memorised all the error messages and patches for Spring yet!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] SIMS.net + Office 2013 x64 ? Supported?
    By Paid_Peanuts in forum MIS Systems
    Replies: 11
    Last Post: 6th May 2013, 10:04 AM
  2. [SIMS] Sims.NET - SQL 2008 upgrade to SQL 2008 R2
    By dan400007 in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 30th July 2012, 03:08 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 31st May 2010, 08:26 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 7th November 2007, 11:14 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 26th October 2007, 06:21 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •