+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Mac Thread, Problems with push certificates on Lion Profile manager in Technical; Wow, Lion is different isn't it! I am trying to pre-empt the rush of iPads coming in to our school ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,526
    Thank Post
    506
    Thanked 54 Times in 48 Posts
    Rep Power
    28

    Problems with push certificates on Lion Profile manager

    Wow, Lion is different isn't it!
    I am trying to pre-empt the rush of iPads coming in to our school by setting up Profile Manager in the Lion Server App.
    I fail almost instantly as when when I click "configure", select my own servers unsigned certificate, click next and try to use my apple ID I get an error...

    "Error getting push certificate"

    I really don't know if this is some sort of proxy issue or port issue but I don't know what is causing it.

    Has anyone else had this issue?

    Thanks

  2. #2

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,184
    Thank Post
    299
    Thanked 211 Times in 181 Posts
    Rep Power
    55
    I think the service goes out to apple' servers to obtain a cert. Maybe it is a proxy or port issue.

    Just found this site:

    Apple - Support - Lion Server - Profile Manager

    Not sure if there is any info here that may help.

  3. #3
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,526
    Thank Post
    506
    Thanked 54 Times in 48 Posts
    Rep Power
    28
    Thanks for that. Weirdly I tried logging in with my personal itunes account rather than our school one and it logged in! Still doesn't work but one step closer I suppose!

  4. #4

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,184
    Thank Post
    299
    Thanked 211 Times in 181 Posts
    Rep Power
    55
    IIRC when I was looking at it at home i found that if the server had a cname record in it's dns then the web-based services wouldn't work correctly. This was when 10.7 server was first released though, and I may be getting confused with the Apache/WiKi/other non-working services.

  5. #5
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,526
    Thank Post
    506
    Thanked 54 Times in 48 Posts
    Rep Power
    28
    Up and running now!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Problem with error file on pc
    By bev3561 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 19th April 2010, 01:58 PM
  2. Problems with AD CS on 2008 r2
    By sch in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 17th March 2010, 12:50 PM
  3. Problem with Flash website on IE
    By BJG in forum Web Development
    Replies: 3
    Last Post: 18th August 2009, 06:44 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 21st February 2008, 03:09 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 26th January 2007, 01:22 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •