+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
Mac Thread, Mac WGM settings not taking/Windows GPO's overriding in Technical; You aren't giving the names of the groups in WGM the same name as the AD group are you? This ...
  1. #16
    DMcCoy's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Isle of Wight
    Posts
    3,505
    Thank Post
    10
    Thanked 508 Times in 445 Posts
    Rep Power
    116
    You aren't giving the names of the groups in WGM the same name as the AD group are you? This can break things. I always added a prefix to the WGM names and then put the AD groups in it.

  2. Thanks to DMcCoy from:

    Rydra (3rd May 2012)

  3. #17


    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,105
    Thank Post
    256
    Thanked 450 Times in 251 Posts
    Rep Power
    142
    Quote Originally Posted by DMcCoy View Post
    You aren't giving the names of the groups in WGM the same name as the AD group are you? This can break things. I always added a prefix to the WGM names and then put the AD groups in it.
    Nope

    And see previous post, problem went byebye to the magic fairies and their pixie dust.....

  4. #18

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,192
    Thank Post
    300
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    57
    Ahh, yes. You just reminded me that as well. I prefixed my OD groups with OSX_

    Most information comes from the era of Tiger I think when the process became a lot more simpler than in was in 10.3 server. Most of the process hasn't changed much, just how it is done. This is possibly partly the reason for a lack of documentation, talked about in another thread.



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Proxy settings not being applied - GPO - XP
    By j17sparky in forum Windows
    Replies: 20
    Last Post: 10th December 2013, 03:16 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 30th November 2010, 07:56 PM
  3. Mapped printers not taking settings across
    By mrbios in forum Windows 7
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2010, 12:46 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 12th October 2009, 12:16 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 27th September 2005, 01:30 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •