+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Mac Thread, Deploy Studio in Technical; Hi everyone, I am new to OSX Server. I am trying to set up a studio deploy environment to image ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Burbank
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Deploy Studio

    Hi everyone,

    I am new to OSX Server. I am trying to set up a studio deploy environment to image new macs with. I think I have set everything up and am able to net boot my machines. Once net booted I receive a credentials error that says the user does not have correct privileges to access the image repository. I have been researching this issue for about a week now with no lock. Anyone have any ideas?

    Doug

  2. #2
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,129
    Thank Post
    77
    Thanked 118 Times in 99 Posts
    Rep Power
    66
    You have to ensure the Deploy studio admin user has full access to the resource share under FIle sharing.

    Take a look at page 19 here Deploy Studio Guide

  3. #3

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,190
    Thank Post
    299
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    56
    If the shares are configured correctly and the user can mount the repository you will need to recreate the netboot.nbi file if you are automating the process. During the configuration of the .NBI file is where you specify the username and password for the repository IIRC.

  4. #4
    Carter's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Canada
    Posts
    269
    Thank Post
    10
    Thanked 64 Times in 41 Posts
    Rep Power
    18
    Try re-building the NetBoot set and run the configuration for Deploy Studio in system preferences. Need to make sure that the User/Password is the same for authentication.

  5. #5
    0pticl3's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    A great way to test if you are providing the correct credentials is use deploystudio admin to connect to a remote deploystudio server (rather than doing all the work on the server). This gives you a good idea of what remote clients will be able to access.

    Love this program.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Deploy studio help
    By pooley in forum Mac
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2011, 09:27 PM
  2. Using deploy studio guides...
    By Rozzer in forum Mac
    Replies: 4
    Last Post: 3rd March 2011, 10:20 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 29th June 2010, 03:02 PM
  4. Deploy Studio Authentication
    By skawarrior in forum Mac
    Replies: 0
    Last Post: 24th August 2009, 01:49 PM
  5. Macromedia Studio 8 GPO deployments
    By BKGarry in forum Educational Software
    Replies: 18
    Last Post: 22nd April 2009, 12:34 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •