+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Mac Thread, Streaming Video (Not working) in Technical; Ok so ive spent a bit of time this morning trying to work out why our suite of Mac's wont ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Swansea
    Posts
    63
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14

    Streaming Video (Not working)

    Ok so ive spent a bit of time this morning trying to work out why our suite of Mac's wont stream 80% of videos off the internet..

    Youtube works but most others dont.. including the bbciplayer

    The Machine's are on the domain and are using a proxy server to connect.. Now im guesing this is all setup properly as the machines allow domain login and also as I said a lot of sites work...

    When trying to stream BBCiPlayer off the website it just comes up loading for about 1min then says

    'This content doesn't seem to be working. Try again later'

    Has anyone ever run into the same issue ? do you know of a fix ?


  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,684
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    I've seen this before with iplayer, it needed an edgefcs.net domain added to the whitelist.

    Do you have a decent filtering solution that will let you audit by the IP/host of the mac/user to see any infringements?

  3. #3

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Swansea
    Posts
    63
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14
    I had a quick scan around our filtering and couldnt find any obvious place to get a report of that level...

    The only issue I have with that is.. the Windows machines stream BBCiPlayer fine.. it's just the Mac's fail to stream it...

    Could it have something to do with RTMP streaming protocol ?

    I can't find any settings for it.. but it seems to be that type of streaming that is failing...
    Last edited by Sheepy; 4th May 2010 at 12:50 PM.

  4. #4

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Swansea
    Posts
    63
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14
    So no-one else has had this issue ?

  5. #5
    danrhodes's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wath Upon Dearne
    Posts
    1,513
    Thank Post
    157
    Thanked 181 Times in 150 Posts
    Rep Power
    67
    Quote Originally Posted by Sheepy View Post
    So no-one else has had this issue ?
    We have this same issue but not on MAC's just through IE.

    D

  6. #6
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by Sheepy View Post
    So no-one else has had this issue ?
    Sorry, got to 2 suites of iMac's here, no problems like you mention. Are they using Safari or A N Other browser? What happens when you use the local admin account?

  7. #7

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The Console
    Posts
    236
    Thank Post
    22
    Thanked 29 Times in 23 Posts
    Rep Power
    22
    This sounds like some sort of proxy / filter issue. It's not a "Mac" problem.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Linguascope - Streaming video issue
    By mrbios in forum Educational Software
    Replies: 1
    Last Post: 4th December 2009, 11:55 AM
  2. Citrix and video streaming
    By cookie_monster in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 9
    Last Post: 3rd September 2009, 07:23 PM
  3. Live Streaming Video
    By SimpleSi in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 24th April 2008, 11:22 AM
  4. Internet Video Streaming
    By danIT in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2006, 06:20 PM
  5. Streaming video
    By StewartKnight in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 20th December 2005, 12:57 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •