+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
London Grid for Learning (LGfL) Thread, ay?! in Regional Broadband Consortiums (RBC); Anyone else having problems on the LGfL Network this morning? going to google for example and you get text or ...
  1. #1
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,891
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60

    ay?!

    Anyone else having problems on the LGfL Network this morning?

    going to google for example and you get text or a random picture in the top left?

  2. #2

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bromley
    Posts
    287
    Thank Post
    15
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Rep Power
    17
    same thing happened a few weeks back. I think something was up with some of there equipment.

  3. #3
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,891
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Cheers chap.............very odd but they are looking into it.....

  4. #4

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    All seems a bit slow, if you ask me. That bloomin' green filter screen keeps popping up...grrrrr.....

  5. #5
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,891
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    when we go to google we get some random picture come up :S

  6. #6
    danrhodes's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wath Upon Dearne
    Posts
    1,513
    Thank Post
    157
    Thanked 181 Times in 150 Posts
    Rep Power
    68
    Proxy unplugged again to make a brew? Joking!

  7. #7
    mjs_mjs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bexleyheath, london
    Posts
    1,020
    Thank Post
    37
    Thanked 111 Times in 95 Posts
    Rep Power
    37
    i keep getting garbage....

    i got... on the top of this page
    Code:
    /*
     * www.vam.ac.uk typography.
     * Christian Johansen (christian@teodor.no) 18/10-05
     */
    h1, .homepage h2, h3 { font-weight: bold; }
    and... when trying to edit my post for the first time
    Code:
    document.write('');
    
    document.write('<div id=adsLoadedInPlace width=0 height=0 style="visibility:hidden"><ilayer id=adsLoadedInPlace visibility=hide width=0 height=0></ilayer></div>');
    
    document.write('');
    also arthur the boss got the two things attached....
    Attached Images Attached Images
    Last edited by mjs_mjs; 5th May 2010 at 01:28 PM.

  8. #8

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    Is this anything to do with Synetrix blocking cached Google pages? These are now blocked (in response to a request by many of us at the LGfL conference) as they've been used by our pupils as a method of getting to blocked websites. It looks like Synetrix have just added the word "cached" to the banned Search Keywords list though. Maybe raise a support call with them?

  9. #9
    mjs_mjs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bexleyheath, london
    Posts
    1,020
    Thank Post
    37
    Thanked 111 Times in 95 Posts
    Rep Power
    37
    i think it's worse than that google.co.uk just isn't refreshing to it'self - had about 30 different versions of the home page...

  10. #10
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,891
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Quote Originally Posted by mjs_mjs View Post
    i keep getting garbage....

    i got... on the top of this page
    Code:
    /*
     * www.vam.ac.uk typography.
     * Christian Johansen (christian@teodor.no) 18/10-05
     */
    h1, .homepage h2, h3 { font-weight: bold; }
    and... when trying to edit my post for the first time
    Code:
    document.write('');
    
    document.write('<div id=adsLoadedInPlace width=0 height=0 style="visibility:hidden"><ilayer id=adsLoadedInPlace visibility=hide width=0 height=0></ilayer></div>');
    
    document.write('');
    also arthur the boss got the two things attached....
    Thats what I've been getting.............says on there site its resolved..........it isnt.....

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •