+ Post New Thread
Results 1 to 13 of 13
Licensing Questions Thread, VLSC not showing any products in Technical; Hey Guys Bit of an odd one for some reason when I log into our VLSC it won't show any ...
  1. #1

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208

    VLSC not showing any products

    Hey Guys

    Bit of an odd one for some reason when I log into our VLSC it won't show any products such as Windows 7, Office etc... I don't really know why and I'm a bit of a noob to all this, can someone help me out? I'm just about to re-image some machines so could really do with getting my hands on the products!

    Here's a screenshot
    Screen Shot 2014-05-19 at 13.51.17.png

    Thankyou

  2. #2

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208
    Anyone ?

  3. #3

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,694
    Thank Post
    516
    Thanked 2,455 Times in 1,899 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    833
    Is your agreement active in the administration bit?

  4. #4

    fiza's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London
    Posts
    2,126
    Thank Post
    418
    Thanked 314 Times in 265 Posts
    Rep Power
    153
    Click "licences" and make sure you are showing active licences.

  5. #5

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208
    Quote Originally Posted by fiza View Post
    Click "licences" and make sure you are showing active licences.
    When I click Licenses and then look at relationship summary there is 1 listed 'license' and it says active! Though if I click Licenses and go to License Summary it says No Data To Display?

  6. #6

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,694
    Thank Post
    516
    Thanked 2,455 Times in 1,899 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    833
    When did you activate it all? It can take a few days for it to appear on there properly.

  7. #7

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208
    Quote Originally Posted by localzuk View Post
    Is your agreement active in the administration bit?
    I don't really know


    I activated it sometime around last week...?
    Attached Images Attached Images
    Last edited by abillybob; 19th May 2014 at 03:15 PM.

  8. #8

    fiza's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London
    Posts
    2,126
    Thank Post
    418
    Thanked 314 Times in 265 Posts
    Rep Power
    153
    Quote Originally Posted by abillybob View Post
    When I click Licenses and then look at relationship summary there is 1 listed 'license' and it says active! Though if I click Licenses and go to License Summary it says No Data To Display?
    Under license summary I get all my licences listed with the amounts I am covered for.

  9. #9
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,184
    Thank Post
    47
    Thanked 152 Times in 133 Posts
    Rep Power
    46
    Just as a side note, you have your personal email address showing on a tab on that screenie Alex!

  10. #10
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    982
    Thank Post
    42
    Thanked 82 Times in 78 Posts
    Rep Power
    21
    I find you need to use internet explorer with the VLSC most of the time.

  11. #11

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208
    Quote Originally Posted by fairm010 View Post
    Just as a side note, you have your personal email address showing on a tab on that screenie Alex!
    Oopsie Cheers!

    Quote Originally Posted by free780 View Post
    I find you need to use internet explorer with the VLSC most of the time.
    Tried it no different on IE!?

    Do you guys reckon I should contact my supplier?

  12. #12
    Neil-Millgate's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sheffield
    Posts
    115
    Thank Post
    11
    Thanked 34 Times in 23 Posts
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by abillybob View Post
    Oopsie Cheers!


    Tried it no different on IE!?

    Do you guys reckon I should contact my supplier?
    You should definitely do that.....oh, hang on a minute...


    Kate is looking into it now and as she knows everything about MS I am sure she will sort if for us I have copied you into the email too.

  13. #13

    abillybob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Shropshire
    Posts
    2,599
    Thank Post
    229
    Thanked 319 Times in 235 Posts
    Rep Power
    208
    Quote Originally Posted by Neil-Millgate View Post
    You should definitely do that.....oh, hang on a minute...


    Kate is looking into it now and as she knows everything about MS I am sure she will sort if for us I have copied you into the email too.
    Haha great stuff cheers buddy!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MS Office - 2010] Office apps not showing any local or network drives in open/save dialog boxes
    By tforeman in forum Office Software
    Replies: 4
    Last Post: 23rd November 2012, 10:29 AM
  2. Bromcom not showing any classes
    By Brooker in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 27th March 2009, 05:03 PM
  3. BlueJ Could Not Find Any Java Systems
    By DaveP in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2007, 02:12 PM
  4. Tests not showing in DPS (problem and solution!)
    By sahmeepee in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 6
    Last Post: 11th May 2006, 07:22 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •