+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Learning Network Manager Thread, ISO in Technical; Anyone got a working ISO file of this as the one I have (or have tried to D/L from the ...
  1. #1

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,711
    Thank Post
    866
    Thanked 664 Times in 437 Posts
    Rep Power
    501

    ISO

    Anyone got a working ISO file of this as the one I have (or have tried to D/L from the board) is FUBAR

  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Essex, UK
    Posts
    33
    Thank Post
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: ISO

    Quote Originally Posted by Gatt
    Anyone got a working ISO file of this as the one I have (or have tried to D/L from the board) is FUBAR
    Not sure what FUBAR is, but I downloaded this image from a link on another post in this forum and it seems to work.

    I say seems to work, 'cos I havn't managed to install LNM yet, but I think it is a problem with my slipstreamed w2k3 plus SP 1 image rather than the LNM ISO.

    http://www.lancsngfl.ac.uk/software/MSLNM.zip

    Good Luck

    Phan

  3. #3

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,807
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224

    Re: ISO

    Not sure what FUBAR is
    F**ked up beyond all recognition.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Derbyshire
    Posts
    1,381
    Thank Post
    181
    Thanked 211 Times in 171 Posts
    Rep Power
    65

    Re: ISO

    Bit of a pain that ISO! If I remember rightly, didn't matter how many times I downloaded it, it wasn't having any of it. Quick route if you already have the ISO downloaded and not deleted it out of frustration is to download and install IsoBuster, load up the ISO image in it, then extract it to BIN/CUE and burn those instead. Seemed to do the trick for me!

  5. #5

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,320
    Thank Post
    681
    Thanked 1,651 Times in 1,472 Posts
    Rep Power
    426

    Re: ISO

    Wasn't it the case the nero would burn it correctly but some other software wouldn't?

    Ben

  6. #6

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Essex, UK
    Posts
    33
    Thank Post
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: ISO

    Quote Originally Posted by Geoff
    Not sure what FUBAR is
    F**ked up beyond all recognition.
    AhHa! Seems to describe my attempts to install LNM!!

    I downloaded this ISO and then simply burnt in Nero using "Burn Image to Disc" and as I said, it appears to work.

    Phan

  7. #7

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,711
    Thank Post
    866
    Thanked 664 Times in 437 Posts
    Rep Power
    501

    Re: ISO

    This is the ISO i've downloaded, although i can read it in WinISO i get an error about it not being a valid boot disk (either in VM or if burnt to a CD via Nero)

  8. #8

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Essex, UK
    Posts
    33
    Thank Post
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: ISO

    Sorry, can't help you then. I used this one and it worked fine. I can boot from the disk and begin the install of LNM from it.

    I am using Nero Express 6 and via 'Nero StartSmart', 'Copy and Backup', then 'Burn Image to Disc' it worked first time. I do not mean to be patronising by explaining my method, just trying to help

    Phan

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •