+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
Learning Network Manager Thread, Wireless PC's and profiles in Technical; also i find rejoing the domain may help, do it by wyfy, i had problems with dells and HPs when ...
  1. #16
    Cools's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    498
    Thank Post
    24
    Thanked 62 Times in 57 Posts
    Rep Power
    25
    also i find rejoing the domain may help, do it by wyfy, i had problems with dells and HPs when joining a domain i used cable. when i rebooted and loged on by wyfy it could not find the network.. wierd but it did work.

  2. Thanks to Cools from:

    Little-Miss (6th November 2009)

  3. #17

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    so you think it might be a little blip because i imaged them with a cable and now im trying to do it wirelessly....

  4. #18
    Cools's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    498
    Thank Post
    24
    Thanked 62 Times in 57 Posts
    Rep Power
    25
    well it's another thing to try.. i have seen stranger things happen..

  5. Thanks to Cools from:

    Little-Miss (6th November 2009)

  6. #19

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    the more the better dude!

  7. #20

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,761
    Thank Post
    3,270
    Thanked 1,053 Times in 974 Posts
    Rep Power
    365
    Quote Originally Posted by Little-Miss View Post
    it's an Dell Wireless USB 2.0 Adapter on a dell pc...

    I'll remove the utilty....see if that helps..
    That's your problem - the usb 2 wifi adaptor - your better off getting the pcmcia wifi cards assuming the laptops have the pcmcia slots.

    and also agree with removing there own utility software and just using the relevant driver and getting windows to deal with the wifi

  8. #21

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    not laptops....pc's.

    They worked fine before the network was changed and they had winsuite on. Since they've been imaged and the network runs differently they've been playing up.

    I'm wondering whether the pants basic dlink AP isnt helping either....

  9. #22

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Birmingham
    Posts
    600
    Thank Post
    92
    Thanked 72 Times in 64 Posts
    Rep Power
    24
    When you try to log on to the machine which error message is coming up?

    Is it "Can't find the domain" or "computer account doesn't exist"? I'm just thinking, if you have had a major overhaul of the network, it might be that the domain accounts just haven't been properly recreated in the correct OU and hence they can't be found.

    It might be worth trying a PCI wireless adaptor as well because they will normally initialize on start up. I've got one PC on wireless though and I have to say it's a bit flaky.

    I'd be surprised if it was the AP, Just check it hasn't got any sort of MAC filtering or user filtering on it.

    Rich

  10. Thanks to Tricky_Dicky from:

    Little-Miss (6th November 2009)

  11. #23
    Cools's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    498
    Thank Post
    24
    Thanked 62 Times in 57 Posts
    Rep Power
    25
    do you have any PC still set up the old way b4 re-image ??
    or are these 3 the only ones?

    if you do have some still working OK try taking the old drivers off them with Device driver backup, restoration, update and removal software for Windows, drivers backup, backup drivers

    and install the Drivers on the new img..

    if you still have no joy.
    look at belkin PCI wyfy cards it will save you lots of problems..

    But still try un-join from the domain network and rejoin to the domain. and keep the usb wyfy in the same port at all times.

  12. Thanks to Cools from:

    Little-Miss (6th November 2009)

  13. #24

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    Right...
    Still no luck...
    Have removed from domain and reconnected wirelessly
    Looks like im recieving IP from server
    Removed Dell utility


    I get as far as Loading personal settings. Get the message it cant find profiles and then cant find temporary.


  14. #25

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    okay, scrap that....it seems to be alive!!!

    One of those things worked!! Woop!! Right lets try it on the other 2....

  15. #26

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    Success!! Thank you!

    It's either going to be the utility or the domain thing lol. Sorry i cant tell you which, im just glad they're working

  16. #27
    ozzy's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    260
    Thank Post
    39
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    21
    Good to hear that gives me sleepless nights when I can't suss somthing out

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 1st December 2009, 05:03 PM
  2. Roaming profiles with Vista and wireless!
    By Fraser-09 in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 9th March 2009, 02:37 AM
  3. Wireless Logon and Profiles
    By mattpant in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 8th December 2008, 10:30 PM
  4. XP Wireless Profiles
    By m1ddy in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 5th November 2008, 09:03 AM
  5. Laptops, Wireless and Roaming Profiles
    By button_ripple in forum Network and Classroom Management
    Replies: 10
    Last Post: 5th December 2007, 10:04 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •