+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Learning Network Manager Thread, Create and Restore Ghost Images with LNM in Technical; After resolving the RIS problem (full reinstallation) - I am having difficulty getting the Ghost facility to work. Images bomb ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Create and Restore Ghost Images with LNM

    After resolving the RIS problem (full reinstallation) - I am having difficulty getting the Ghost facility to work. Images bomb out before fully uploading (although the screen says they are completed) and good images from other servers don't install properly.

    Any ideas? Cheers.

  2. #2

    m25man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Romford, Essex
    Posts
    1,626
    Thank Post
    49
    Thanked 460 Times in 336 Posts
    Rep Power
    140

    Re: Create and Restore Ghost Images with LNM

    Which version of ghost32.exe have you got?

    Are the images correctly stored in the images folder on the LNM server?

    Are the images correctly reported in the LNM workstation profiles manager?

    If your ghost transfer times out prematurely check you have the latest NIC drivers on the LNM server and check the Servers NIC throughput with an snmp tool to make sure it's not an infrastructure issue.

    I did an entire classroom with the LNM/Ghost tools - first 10 went fine all at the same time without any problems, when I started the next batch nothing, all sorts of timeouts and errors.

    Eventually I pulled the Netgear L3 managed switch and put in an old unmanaged 10/100, the remaining 20 all went at the same time without issues and reimaged in double quick time.

    I doubt if your problems are related to LNM or ghost, check your hardware.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Create and Restore Ghost Images with LNM

    Everything is in the default folders ghost32.exe is ver 8.0.0.984. I am using an old HP unmanaged 10/100 switch to do the experimenting on. I have managed to do a restore with a virtual pc on the server - using a solid image from another server. However I still can't get it to clone properly (finishes early) using a virtual machine either...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Deploying ghost images from CD/DVD
    By acrobson in forum How do you do....it?
    Replies: 9
    Last Post: 28th August 2007, 06:16 AM
  2. Using WDS to create and deploy XP images.
    By starscream in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 24th July 2007, 12:08 PM
  3. Use Ghost to create a hidden restore partition?
    By ICTNUT in forum How do you do....it?
    Replies: 10
    Last Post: 28th June 2006, 11:42 AM
  4. Ghost 9 images on unreachable share
    By HodgeHi in forum Wireless Networks
    Replies: 15
    Last Post: 16th June 2006, 11:35 PM
  5. Ghost 8 +PXE boot into ghost console
    By Inox in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 9th August 2005, 11:19 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •