+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
Learning Network Manager Thread, Strange Error in Technical; When I go into LNM - A choose quota management Clicking on a year group causes this error to appear: ...
  1. #1
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Strange Error

    When I go into LNM - A choose quota management Clicking on a year group causes this error to appear:

    A system error occurred (code 7501). If error persists please contact support

    Any ideas please?

    Wes

  2. #2

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    10,045
    Thank Post
    1,373
    Thanked 1,860 Times in 1,154 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    609

    Re: Strange Error

    What happens when you try the standard quota tools?
    Are you using LNM on R2?

  3. #3
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: Strange Error

    Yep using LNM on release 2 - don't tell me let me guess it won't work with R2?

    Wes

  4. #4

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    10,045
    Thank Post
    1,373
    Thanked 1,860 Times in 1,154 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    609

    Re: Strange Error

    Try using the quota management tools that are part of R2 .. once I had used these it was fine through LNM

  5. #5
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: Strange Error

    It doesn't seem to happen with teachers or staff just the pupils quota management goes awry when I go into that particular years quota but only when I click on the Year itself not when I click on the edit icon to the right?

    Wes

  6. #6
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: Strange Error

    I still get the error though when I try and change it, also when I try and change thew staff quotas unless I use the quota settings button at the bottom I get internal error!

    Do you know of any decednt freeware products that would at least to the bulk user imports I know I can use the scripts etcetera but just wondered if there was something to ease this process?

    Wes

  7. #7

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,631
    Thank Post
    747
    Thanked 1,707 Times in 1,520 Posts
    Rep Power
    437

    Re: Strange Error

    At the moment I just use an excel spreadsheet to create my batch files to bulk create year intake usernames.

    Ben

  8. #8

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,631
    Thank Post
    747
    Thanked 1,707 Times in 1,520 Posts
    Rep Power
    437

    Re: Strange Error

    wohoo I'm jacked into this 24/7

    http://www.petri.co.il/create_users_...purposes.htm#4

    Shows some methods of adding users dsadd looks interesting

    Ben

  9. #9
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,995
    Thank Post
    123
    Thanked 286 Times in 263 Posts
    Rep Power
    108

    Re: Strange Error

    Theres a LDIFDE GUI wrapper here if anyone is interested

    and if anyone wants a copy of my adduser script just give me a shout as it is fairly easy to add fields and it fully functional its just the error checking that only 90% done.

  10. #10
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: Strange Error

    Re-installed LNM and the OS seems to be fine now? Strange that!

    Wes



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Strange error occuring.
    By maniac in forum Windows
    Replies: 22
    Last Post: 21st October 2009, 12:04 PM
  2. Strange request
    By GrumbleDook in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 24th September 2007, 11:39 PM
  3. Strange win 2k error - failure to logon.
    By Domino in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 5th July 2007, 02:36 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 11th October 2006, 05:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •