+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Learning Network Manager Thread, LNM console dead after SharePoint installation in Technical; I installed SharePoint services (SP2 version) on my test LNM server. The LNM Console now appears to have died. It ...
  1. #1
    ajbritton's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Wandsworth
    Posts
    1,632
    Thank Post
    23
    Thanked 75 Times in 45 Posts
    Rep Power
    34

    LNM console dead after SharePoint installation

    I installed SharePoint services (SP2 version) on my test LNM server. The LNM Console now appears to have died. It just reports a 404 (file not found) error.

    I could certainly trash the server and start again (very easy thanks to LNM setup), but that's not the point is it?

    Or is it?

    I just don't know anymore :cry:

    Obviously not mega urgent but if anyone has any ideas...

    Could it be a security thing that SharePoint has installed?

  2. #2
    ajbritton's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Wandsworth
    Posts
    1,632
    Thank Post
    23
    Thanked 75 Times in 45 Posts
    Rep Power
    34

    Re: LNM console dead after SharePoint installation

    I think I've been stupid and effectively installed the default SharePoint site over the top of the LNM console site (on port 80). I'm going to try un-installing SharePoint.

  3. #3

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,803
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224

    Re: LNM console dead after SharePoint installation

    Yeah, Sharepoint nukes any other sites on the IIS webserver. I had it kill WSUS only a few weeks ago.

  4. #4
    ajbritton's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Wandsworth
    Posts
    1,632
    Thank Post
    23
    Thanked 75 Times in 45 Posts
    Rep Power
    34

    Re: LNM console dead after SharePoint installation

    Yep, uninstalling SharePoint appears to have sorted it.

    Does this mean it's impossible to use SharePoint on a server with any other web sites on it? Or do they just have to run on different ports?

  5. #5

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,803
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224

    Re: LNM console dead after SharePoint installation

    You have to deactivate them manually then reenable them after sharepoints done its thing.

    You need to remove front page extensions though, so that might kill some things.

  6. #6

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kent
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: LNM console dead after SharePoint installation

    I just did EXACTLY the same thing - Installed Sharepoint on my testing LNM server.

    I feel a lot less stupid now (knowing someone else did it too)!!!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Wii Console Number - what's yours?
    By tarquel in forum Gaming
    Replies: 41
    Last Post: 11th June 2014, 12:05 PM
  2. Sophos console problems
    By D.Ytterdal in forum Windows
    Replies: 24
    Last Post: 8th December 2010, 08:35 AM
  3. CC3 - Management Console - reallocate!
    By rlculver in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 5th November 2007, 08:03 AM
  4. recovery console password?
    By SYSMAN_MK in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 8th March 2007, 11:53 AM
  5. Using Remote Desktop Console.....any issues?
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 24th January 2006, 04:17 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •