+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Learning Network Manager Thread, Anyone got a working copy please?! in Technical; Hello! This is my first post so I apologise for any newbie mistakes or reptitions........ I need to get a ...
  1. #1
    cybernought's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Anyone got a working copy please?!

    Hello!
    This is my first post so I apologise for any newbie mistakes or reptitions........

    I need to get a copy of learning network manager that actually works (i.e. it boots the server and gets the process going).

    I'm no expert but I am fairly comfortable with 'technology' but at the same time I know when to ask for help.....Help!

    I've been tasked to setup a server for a primary school environment as quickly as possible. This is my first major (for me!) task and given my lack of knowledge and experience in building from scratch, the LNM seemed like a great way to get a system up and running fast that I could study and tweak afterwards.

    I've had a look through the lnm section and downloaded the iso but i can't get it to boot the server. I've used iso buster and ensured that the CD is made 'bootable' but it's not happening. The best I've got is the server boots to an A: prompt (?!), which I think is the default boot disk software within the burning software (NTI Gold). I've tried various flavours of Nero without success. I'm running out of time and need to produce something by the end of half term.

    Can anyone lend, send, give, sell me a copy of lnm that will get me up and running please? I'm happy to download it from your site or usend etc.

    I would be very grateful for any help. Many thanks in advance.

  2. #2
    Jona's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Cranleigh
    Posts
    469
    Thank Post
    14
    Thanked 50 Times in 48 Posts
    Rep Power
    23
    Sorry I can't really help, but have you seen this thread? http://www.edugeek.net/forums/showthread.php?t=6563

    There are a couple of (maybe) helpful suggestions....

    Cheers
    Jona

  3. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,170
    Thank Post
    868
    Thanked 2,698 Times in 2,288 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    The Microsoft download site is here in case you did not get it from this source.

    I would try booting the cd in a different computer to make sure that it is not a configuration issue on the server. If it has an older bios it may be trying to boot using floppy drive emulation or something. If it boots in another maching I would make sure that you have the latest BIOS update in the server and that it is configured correctly to boot from CD.

  4. Thanks to SYNACK from:

    cybernought (1st February 2008)

  5. #4
    cybernought's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Jona View Post
    Sorry I can't really help, but have you seen this thread? http://www.edugeek.net/forums/showthread.php?t=6563

    There are a couple of (maybe) helpful suggestions....

    Cheers
    Jona
    Thanks for the link. I did read it and it didn't work, however...............

    I reinstalled Nero 6 and followed Phantomphan's directions (yet again!) and it worked!!!! What the firk's that all about? Anyway, a big 'phew' and many thanks. Here goes......

  6. #5
    cybernought's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Got It Working......

    .......on a test server. So far so good. It still works after applying SP2 and the latest updates.

    It's made the project late but at least the powers that be can see it up and running, so don't have to slacken off the purse-strings (just yet, anyway!) and I've got until Easter to deploy it.

    Thanks to all on this post and other threads for the valuable info.

    If anyone wants a copy of the CD i made, I'll be happy to post one or two out.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Copy DV tapes to DVD
    By mark in forum How do you do....it?
    Replies: 28
    Last Post: 4th January 2010, 02:36 PM
  2. Need to introduce HP one-copy bug
    By meastaugh1 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 24th January 2008, 09:32 PM
  3. Shadow Copy..?
    By Grommit in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 13th August 2007, 06:26 PM
  4. Shadow Copy
    By Grommit in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 29th May 2007, 02:01 PM
  5. Problem with copy of website
    By richard in forum Web Development
    Replies: 6
    Last Post: 6th February 2006, 12:06 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •