+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, HelloMYLO website audio problems in Technical; Hi, Our Modern Languages department asked us to look at this site, MYLO: a new way to learn languages which ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cornwall
    Posts
    224
    Thank Post
    15
    Thanked 50 Times in 31 Posts
    Rep Power
    23

    HelloMYLO website audio problems

    Hi,

    Our Modern Languages department asked us to look at this site, MYLO: a new way to learn languages which is an online teaching resource made my RM. Its flash based and we can't get the audio to work properly.

    In IE, we get nothing
    Sometimes in Chrome we get sound, but not on all machines.

    We are running Flash player 11.2.202.233 plugin for IE8 on a vanilla windows 7 network.

    I have logged a support call, but they seem to think the issue is with us, but audio in flash games, etc seems to work just fine (and it works generally in windows just fine)

    Has anyone else seen this at all and if possible would someone mind giving it a try?

    Many thanks in advance.

  2. #2

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,662
    Thank Post
    324
    Thanked 506 Times in 474 Posts
    Rep Power
    177
    Not with this one specifically, but I'm assuming if you're on normal grid filtering you're blocking mp3s?

    Most of these sites play mp3s through flash, which get blocked:

    Code:
     var audioFileFormat = '.mp3'
    Tried it on unfiltered net?

    Steve

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cornwall
    Posts
    224
    Thank Post
    15
    Thanked 50 Times in 31 Posts
    Rep Power
    23
    Thank you! Always the obvious answer is the one you miss.

  4. #4

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,662
    Thank Post
    324
    Thanked 506 Times in 474 Posts
    Rep Power
    177
    Quote Originally Posted by Meldrew View Post
    Thank you! Always the obvious answer is the one you miss.
    Just needs their mp3s links unblocking really Spent ages trying to work out why GCSEPod wasn't working here till we found that was doing the same! lol

    Steve

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. windows 7 audio problem
    By amsi in forum Windows 7
    Replies: 11
    Last Post: 20th April 2012, 01:11 AM
  2. ATI HD 3540 + HDMI Audio Problem
    By Dos_Box in forum Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 26th August 2008, 07:55 AM
  3. RealTek HD Audio Problem
    By wesleyw in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 16th January 2008, 07:00 PM
  4. Website rendering problem
    By beeswax in forum Web Development
    Replies: 4
    Last Post: 23rd May 2007, 09:22 AM
  5. PHP/mysql website cms problem
    By netadmin in forum Web Development
    Replies: 3
    Last Post: 10th March 2007, 03:44 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •