+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Internet not working on few computers but domain is connected in Technical; Hi ..I am facing a sever problem in internet connectivity on few computers in the LAB. They are connected to ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    London
    Posts
    20
    Thank Post
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Internet not working on few computers but domain is connected

    Hi ..I am facing a sever problem in internet connectivity on few computers in the LAB. They are connected to domain but don't connect with internet. Shut down and restart resolves the issue but sometimes this trick doesn't work.

    I can ping the server and gateway but can not ping the website and this issue occurs on random computers. There is proxy settings but they are correct.

    Can anyone help me with that. I am in serious trouble. Don't understand why is this happening.

    Regards

    Umair

  2. #2

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    214
    Thank Post
    2
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    22
    I had many many issues when I was changing over from IE7 to IE8 we use proxy.pac (FQDN config script) and wpad.dat in our DNS/DHCP. Automatic configuration failed randomly for some clients - no reason at all. I spent many days fault finding custom install folders in IE, DNS, DHCP. In the end I decided IE8 was crap, however, the proxy configuration script via FQDN always worked. so a few GPOs later and I was good to go.

    Check your GPOs, strip them down and have ONE that deals with IE configuration (per logon path that is, obviously one per forest would be unworkable for most people! but make sure each person only has one possible IE configuration GPO in their "path")

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Google.co.uk not working on all computers but .com is
    By bondbill2k2 in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 8
    Last Post: 21st March 2011, 02:27 PM
  2. aspx websites not working on internet
    By ltunstall in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 15th July 2008, 09:27 PM
  3. Sims upgrade not working on some machines?
    By Kyle in forum MIS Systems
    Replies: 8
    Last Post: 14th June 2007, 01:47 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 8th June 2007, 09:32 PM
  5. Adding vLAN not working on HP Procurve
    By mrforgetful in forum Wireless Networks
    Replies: 21
    Last Post: 2nd March 2007, 11:53 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •