Poll: How fast does it load?

+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Our Cisco remote access system is slow to load initially in Technical; Hi, For some users, our web-based Cisco remote access system is slow to load the login page . We wondered ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    46
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Our Cisco remote access system is slow to load initially

    Hi,

    For some users, our web-based Cisco remote access system is slow to load the login page. We wondered if people could try this for us and report back with their experience (obviously no login details will be provided!). For some people the login page comes up immediately, for others it can take 20 to 30 seconds "waiting"/doing nothing/loading and then loads OK. After that time it behaves normally (a quick refresh) but a "close and open browser" brings you back to square one.

    The URL is https://rav3.bucksgfl.org.uk

    Our ISP (who also provide this service) claim that this issue does not lie with them and are unwilling to investigate further. I need some evidence to go back to them with.

    The following information (along with the poll vote above) would be great (all optional):

    ISP:
    Area/Location:
    Time to load:
    Web-browser:
    Operating System:

    Thanks to anyone who can spare a few minutes and try this.
    Last edited by ramsay; 19th January 2011 at 01:58 PM.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Nottingham
    Posts
    574
    Thank Post
    38
    Thanked 115 Times in 105 Posts
    Rep Power
    46
    ISP: EMBC (Synetrix)
    Area: Nottingham
    Time to load: ~8secs
    Browser: Firefox
    OS: Windows 7

    I'll try to remember to test from home later

  3. #3
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,205
    Thank Post
    223
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    30
    ISP: RM/WGFL
    Area: Walsall
    Time to Load: Instantly
    Web-Browser: Firefox 3.6.3
    Operating System: Vista

  4. #4


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,230
    Thank Post
    151
    Thanked 240 Times in 166 Posts
    Rep Power
    155
    ISP Virginmedia provided by HertsGfL
    Are: Welwyn Garden City
    Time to load: Instant
    Web Browser: IE8
    Operating System: Server 2003 Terminal Services



    This is from my thin-client, I'll drop one from my laptop as well.

  5. #5


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,230
    Thank Post
    151
    Thanked 240 Times in 166 Posts
    Rep Power
    155
    ISP Virginmedia provided by HertsGfL
    Area: Welwyn Garden City
    Time to load: Instant
    Web Browser: IE8
    Operating System: Windows 7 Pro


    As Promised, from my laptop

  6. #6

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    46
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks to all who have tested this so far. I have found two locations (that I can easily access) where this takes more than 20 seconds to load and a few of our staff are also having this issue.

    Willott,
    Does it take 8 seconds each time you close and re-open your browser? Or was this just the first time that you visited the site.

    Thanks

  7. #7

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Nottingham
    Posts
    574
    Thank Post
    38
    Thanked 115 Times in 105 Posts
    Rep Power
    46
    Forgot to test from home...

    Only tried it once so time is the first time opened. I'll try to check again later (in the middle of a few things).

    Cheers

    Will

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Office docs very slow to load.
    By Number6 in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 30th April 2009, 08:17 AM
  2. Office Docs and apps very slow to load from explorer
    By Number6 in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 23rd April 2009, 01:43 PM
  3. Remote Access to MIS system?
    By gshaw in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 26th November 2008, 11:28 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 17th July 2008, 08:05 AM
  5. [CLOSED] Improvement: Slow to load page
    By SimpleSi in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 1
    Last Post: 2nd June 2008, 03:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •