+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, ISA login page in Technical; for some reason... when i go to login with correct user and pass it try and login and then just ...
  1. #1
    kevin_lane's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Derby
    Posts
    506
    Thank Post
    23
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    20

    ISA login page

    for some reason...

    when i go to login with correct user and pass it try and login and then just go back to the login page. then i try again same thing. and then try again and it will work and then if i go to check my e-mail ( this is all external ) it will want me to login again even though i've logged in. any ideas ?

  2. #2

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kevin_lane View Post
    for some reason...

    when i go to login with correct user and pass it try and login and then just go back to the login page. then i try again same thing. and then try again and it will work and then if i go to check my e-mail ( this is all external ) it will want me to login again even though i've logged in. any ideas ?
    Right, I have had this problem - let me start by asking - are you using any form of Internet Filtering?

  3. #3

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi
    i run isa server managment staandard edtion and config on lan for get user and password in web browser client , when client open ie , proxy get user and pass and connect to internet but after user and password not pass and open internet and get HTTP 407 Proxy Authentication Required - The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. (12209)"
    i dont khnow my problem is there , isa or active directory or dns

  4. #4
    Fuzzz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    120
    Thank Post
    57
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Rep Power
    13
    Are there 2 ISA-servers in the path from you to your mailserver? If so, this is a known problem (I don't know if there is any solution)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ISA Login on Joomla
    By Sylv3r in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 9
    Last Post: 25th July 2009, 06:03 PM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Login
    By Edu-IT in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 30th March 2009, 11:23 PM
  3. ePortal login page, adding Google Analytics
    By darragh in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 5th January 2009, 01:45 AM
  4. Limit Login
    By faza in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 19th July 2007, 03:48 PM
  5. isa server login
    By krisd32 in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 12th June 2006, 10:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •