+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Smoothwall UTM Problem in Technical; Hi All! Recently purchased a UTM-1000, was workin great when i first booted it...but then it was put away until ...
  1. #1
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    752
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    44

    Smoothwall UTM Problem

    Hi All!

    Recently purchased a UTM-1000, was workin great when i first booted it...but then it was put away until the summer where it will come into commision!

    Re-arranged our racking today, and put the smoothwall in place, booted it up and all i get on the LCD is "Network Appliance"...and cannot do anything else and is unaccesable...:S

    Any Ideas?

    Mart

  2. #2

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,619
    Thank Post
    1,499
    Thanked 1,053 Times in 922 Posts
    Rep Power
    304
    I'd give Smoothwall Support at tinkle as it sounds like its not wanting to boot to me, but give them a buzz and they will excell at helping as ever

  3. #3

    rob_f's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Leeds
    Posts
    227
    Thank Post
    16
    Thanked 75 Times in 57 Posts
    Rep Power
    25
    Hey - you could try a serial cable on the console to see what it's up to, details in the manual but should be 9600-8-N-1, or failing that please give support a call.

    If the box has been off for a while it may be doing a filesystem consistency check. Although I would have expected it to have finished by now

    Thanks!


    Rob.

  4. #4
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    752
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    44
    Hi All!

    Just spoke to smoothwall support! = FANTASTIC!

    Plugging in a serial console worked a treat and speaking to support, it was trying to run a file system check and it found some errors which needed the root password!

    Fantastic support as ever!

    Mart

  5. #5

    rob_f's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Leeds
    Posts
    227
    Thank Post
    16
    Thanked 75 Times in 57 Posts
    Rep Power
    25
    Good stuff Well, not the errors, but the response!

    Also good to see that was support! = fantastic and not support != fantastic (weak friday afternoon excuse for a joke for all those codemonkeys out there...)


    Rob.

  6. #6

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,212 Times in 761 Posts
    Rep Power
    395
    Quote Originally Posted by rob_f View Post
    Also good to see that was support! = fantastic and not support != fantastic

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. SmoothWall regular expression problem
    By sjatkn in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2009, 09:30 PM
  2. Smoothwall Web Content Filter Problem
    By trekmad in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 8
    Last Post: 15th March 2009, 07:53 AM
  3. EMBC & Smoothwall UTM
    By robk in forum East Midlands Broadband Consortium (EMBC)
    Replies: 8
    Last Post: 8th December 2008, 04:56 PM
  4. Replies: 17
    Last Post: 23rd September 2008, 05:12 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •