+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, youtube - we're sorry this video is no longer available in Technical; Has anyone had this problem? Started happening this morning and displays the message for every single clip. Tried clearing browsing ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    122
    Thank Post
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13

    youtube - we're sorry this video is no longer available

    Has anyone had this problem? Started happening this morning and displays the message for every single clip. Tried clearing browsing history, different browser but to no avail ...

  2. #2

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cheshire
    Posts
    56
    Thank Post
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is this a music video clip you are trying to watch?

    darren

  3. #3

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    122
    Thank Post
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    no not particularly a music video, it is affecting all clips

  4. #4

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cheshire
    Posts
    56
    Thank Post
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Some time you tube show down some of its server

    try typing this address youtube.com without www. at the start see if that makes any differents.

    Also found this on a website it may help

    if you've got Google Web Accelerator or something
    similar to it...dump it, burn it, trash it, disable it, uninstall it;
    do all you can to get rid of it -- even though this contradicts
    my advice uptop. GWA conflicts with YouTube. Clicking on
    "Don't Accelerate This Website" won't help you whatsoever.
    (Some downloaders and converters also ruin YouTube too.)

  5. #5
    jsnetman's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    887
    Thank Post
    23
    Thanked 134 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    It happened to us this morning, we have a cachepilot filtering system and added this line to the allow list:

    lscache*.googlevideo.com/videoplayback

    Seems google who now owns youtube changed the links to where all those vids are stored, or redirected them.

  6. Thanks to jsnetman from:

    Avalon (20th March 2009)

  7. #6

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,568 Times in 1,250 Posts
    Rep Power
    340
    It could be one of two things. Either Google has deleted the videos or as already suggested, the videos have been moved. The last time the clip was watched, it's been cached by the looks of things.

    Does Ctrl+F5 make any difference?

  8. #7

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Liverpool
    Posts
    82
    Thank Post
    30
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Rep Power
    20
    We had a similar issue and found that adding &fmt=16 or 18 or 22 to the end of the movie url made the clips play.

    i.e. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=eTG5isJYURc"]YouTube - My whole world in my hand[/ame] wont play but

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=eTG5isJYURc&fmt=16"]YouTube - My whole world in my hand[/ame] works fine.

  9. #8

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    122
    Thank Post
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    we use netsweeper so will add that line in and try the other suggestions too.

    fingers crossed!

  10. #9

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    122
    Thank Post
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    added the url into netsweeper and that works fine

    many thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Printers no longer installed?
    By adamf in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 8th December 2008, 11:54 AM
  2. dubbing audio on a video from youtube
    By RabbieBurns in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 4th November 2008, 11:37 AM
  3. YouTube Video help
    By mmoseley in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 16th October 2007, 03:13 PM
  4. New switch - 98 no longer connects
    By mark in forum Wireless Networks
    Replies: 16
    Last Post: 12th November 2005, 02:58 AM
  5. The specified network name is no longer available!
    By mark in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 4th November 2005, 02:15 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •