+ Post New Thread
Results 1 to 12 of 12
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, IE7 Cannot display web page in Technical; I have a problem, IE7 fails for some users, if they are away from their "normal" computer. Logged on as ...
  1. #1
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    IE7 Cannot display web page

    I have a problem, IE7 fails for some users, if they are away from their "normal" computer. Logged on as a user on 35 computers the web worked on 6. Changed the users to admin, same 6 worked. Logged in as a user we use for open day ALL machines work on the net. Cannot see any differences in the user settings. Can ping the proxy server on machine were the web fails. IP settings in IE7 are ok.

  2. #2
    Arcath's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lancashire
    Posts
    982
    Thank Post
    103
    Thanked 117 Times in 102 Posts
    Rep Power
    74
    it might be runonce

  3. Thanks to Arcath from:

    daryl_b (3rd March 2009)

  4. #3

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    Download the IE7 ADM Template File.

    This allows you to lock down policies for both IE6 and IE7, including new features included in IE7 such as 'Runonce' which is a nuisance!

  5. Thanks to Michael from:

    daryl_b (3rd March 2009)

  6. #4
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Disabled runonce in policy

    Disabled runonce in policy somewhere, is that it? Will go and check, have lost a lot of time hunting it. Will try the Adm file as well. IE7 adm was in place. Runonce is back but the internet is not.
    Just no http whatever browser.
    Last edited by daryl_b; 3rd March 2009 at 09:26 PM. Reason: Still stuck

  7. #5

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Internet Explorer

    Prevent performance of First Run Customise settings

  8. #6

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    Are the proxy settings being applied to the machine?

  9. #7
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Proxy applied fine

    Proxy OK, ping OK, but no internal or external browsing. Today all teachers logged on None of them could surf. I have an open connection that works fine.

  10. #8

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    Is FireFox fine?

    Who is your ISP do you have your own proxy?

  11. #9

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    Is your Gateway IP setup OK? If you do:

    Code:
    ipconfig /all
    From a command prompt, is everything correct? Within DHCP on your server, go to 'Scope Options'. You should have something like this:

    Code:
    003 Router 192.168.0.1
    006 DNS Servers 192.168.0.2, 192.168.0.3, 192.168.0.4
    015 DNS Domain Name YOURDOMAIN.COM

  12. #10
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    All usual settings OK

    All settings ok, changed a broken user to, admin, still no net. Set up Outlook express worked OK, email server is the proxy server. Proxy server is ours, connects to High School then county.

  13. #11
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    own proxy

  14. #12
    daryl_b's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    St Bede's Catholic Middle School
    Posts
    6
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Fixed at last

    Policy Central Client, out of date caused all the problems! Got an uninstaller from them and a new client all is well. There had been an upgrade to version 3, I had version 2.1.1.1 and 2.1.1.2, clients, major problems with anything http related. Thanks all



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. IE7 wont display certain web pages
    By sidewinder in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 17th September 2008, 09:39 AM
  2. web page
    By tabby1039 in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 19th May 2008, 11:47 AM
  3. problem saving changes to front page in IE7
    By e_g_r in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 5
    Last Post: 30th April 2008, 04:22 PM
  4. Force home page IE6 -> IE7
    By Ryan in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 18th March 2008, 04:54 PM
  5. problem with web page in FF...
    By beeswax in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 10th March 2008, 01:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •