+ Post New Thread
Results 1 to 14 of 14
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Access TES via Chrome in Technical; Hi We seem to have an issue with access The TES - Education Jobs, Teaching Resources, Magazine & Forums via ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NE Lincolnshire
    Posts
    137
    Thank Post
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9

    Access TES via Chrome

    Hi

    We seem to have an issue with access The TES - Education Jobs, Teaching Resources, Magazine & Forums via Google Chrome. No problems using IE.

    Anyone else have this issue of not getting past the login screen on Chrome?

    Thanks

  2. #2
    fiendishlyclever's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nottingham
    Posts
    173
    Thank Post
    27
    Thanked 28 Times in 25 Posts
    Rep Power
    17
    I've reported it to their social media tea and they know all about it. The last big site update didn't fix it so I don't think they care. Works gone for me until you log in...

  3. #3

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    417
    Thank Post
    39
    Thanked 35 Times in 28 Posts
    Rep Power
    15
    Yeah, we have exactly the same issue here.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    8
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Same thing occurring with us... Firefox and IE OK but Chrome just sits there and won't log anyone on!
    Contacted TES Support whose response was :-

    "Thank you for your email. This issue has been brought to our attention by other schools as well. There are no issues at our end and we believe this issue is related to your firewall settings. As teachers are able to access the website using other browsers, this shows that there are no issues at our end.

    I am sorry but we are unable to help with firewall related issues.

    Please do contact us again if we can be of any other help."


    So no joy there! How can it be a firewall issue that only picks on Chrome? Doesn't work even with all the firewall settings off.

    Has anyone had a any luck with this yet?

  5. #5

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NE Lincolnshire
    Posts
    137
    Thank Post
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9
    Yes, it was an IP address that TES uses or redirects to that needed clearing on our Smoothwall.

    I can dig it out if people need the address......

  6. #6

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    8
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Ellisteph. If you could get the address you used in smoothwall that would be great!

  7. #7
    denon101's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Stuck in the server room......
    Posts
    397
    Thank Post
    54
    Thanked 37 Times in 35 Posts
    Rep Power
    21
    Yeah, that would be great. Thanks

  8. #8

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NE Lincolnshire
    Posts
    137
    Thank Post
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9
    Web Analytics | Online Business Optimization by Omniture
    secure-uk.imrworldwide.com

    Clear these in Smoothwall and it allowed us through

  9. Thanks to ellisteph10 from:

    Ausy (28th January 2014)

  10. #9

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    8
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That's a Fix! Brilliant.
    Would have really struggled to find those addresses.

    Thanks again

  11. #10

    Join Date
    May 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    95
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    5
    Hey got this error with a few sites what do you mean by clear address in smoothwall?

  12. #11

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    London
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    6
    Thanks for the fix ellisteph10, been driving me nuts.

  13. #12

    Join Date
    May 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    95
    Thank Post
    5
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    5
    anyone able to enlighten me where to put the urls?

  14. #13

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    London
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by dastrix View Post
    anyone able to enlighten me where to put the urls?
    I just put them in custom allowed content using quick block/allow

  15. #14

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    8
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Mine just went into 'Global Allow" worked fine

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Setting Microsoft Access Security via GPO
    By Ambient in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 2
    Last Post: 20th January 2010, 09:06 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 18th May 2009, 11:36 AM
  3. printer access control via NDPS?
    By LCPSWolf in forum Netware
    Replies: 3
    Last Post: 3rd August 2008, 04:55 PM
  4. EMBC Accessing Email via outlook
    By rush_tech in forum General Chat
    Replies: 9
    Last Post: 8th April 2008, 12:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •