+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, XUNLEI showing on Server IP address in Technical; Hi all, Wonder if anyone out there can shed some light on this issue.... recently set up a DrayTek Vigor ...
  1. #1
    sparky2488's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Coventry
    Posts
    28
    Thank Post
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    XUNLEI showing on Server IP address

    Hi all,

    Wonder if anyone out there can shed some light on this issue.... recently set up a DrayTek Vigor 2830 into our small school, over the past few weeks I have been tinkering with the CSM filters resulting in me blocking a few sites from Pupils and Staff that were downloading P2P or continually watching Movies over our limited 5mb connection. Since blocking one site in particular one user spent over 1000 minutes connected to I am now keep getting the site I blocked showing up on the Draytek Smartmonitor as a media use on the IP address of our Server.....times of access lead me to think it's teacher related, but as a school that teaches Autistic pupils they have been given access to media sites to watch video etc.

    Any ideas or can anyone shed any light on what Xunlei is ?

  2. #2

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    South West
    Posts
    1,838
    Thank Post
    219
    Thanked 271 Times in 219 Posts
    Rep Power
    69
    google says it's a download manager.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. SSL certificates on an IP address
    By Jambo_C in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 3rd September 2010, 09:46 AM
  2. Changing ESXI server ip address
    By plexer in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 2
    Last Post: 3rd August 2010, 03:18 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 24th November 2009, 01:19 PM
  4. Sibelius problem after changing the ip address of server.
    By tosca925 in forum Educational Software
    Replies: 3
    Last Post: 11th September 2007, 07:53 PM
  5. DNS on one client not working even server IPs set correctly
    By NetworkGeezer in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 13th February 2007, 03:13 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •