+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Netgear DGND3700v2 Issue in Technical; Evening Everyone, Firstly I have a Netgear DGND3700v2 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ADSL2+ MODEM ROUTER. It's only a few ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Where you left me...
    Posts
    502
    Thank Post
    63
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Rep Power
    9

    Unhappy Netgear DGND3700v2 Issue

    Evening Everyone,

    Firstly I have a Netgear DGND3700v2 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ADSL2+ MODEM ROUTER. It's only a few weeks old, I've recently started experiencing an issue where it's seems to drop internet connection, but I stay connected to the router. I just can't navigate, refresh pages etc. I've checked the logs and put a snippet below:

    [DSL: Up] Wednesday, March 13,2013 21:13:51
    [Internet disconnected] Wednesday, March 13,2013 21:13:03
    [DSL: Down] Wednesday, March 13,2013 21:12:59


    [DoS attack: ACK Scan] from source: 31.13.64.7:443 Wednesday, March 13,2013 21:12:23 - (Also now I'm here, this is an IP Address linked to 'Ripe.net' this entry is constantly repeated. Anyone know who they are?)

    As you can see from above, it disconnects and reconnects in less than a minute. The annoying thing is it throws me off everything, If I'm gaming online it's disconnects me from the game and signs me out of PSN, all webpages stop loading the info etc. Anyone got any idea's?

    Much appreciated

    L3OUGH

  2. #2

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by L3OUGH View Post
    Evening Everyone,

    Firstly I have a Netgear DGND3700v2 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ADSL2+ MODEM ROUTER. It's only a few weeks old, I've recently started experiencing an issue where it's seems to drop internet connection, but I stay connected to the router. I just can't navigate, refresh pages etc. I've checked the logs and put a snippet below:

    [DSL: Up] Wednesday, March 13,2013 21:13:51
    [Internet disconnected] Wednesday, March 13,2013 21:13:03
    [DSL: Down] Wednesday, March 13,2013 21:12:59


    [DoS attack: ACK Scan] from source: 31.13.64.7:443 Wednesday, March 13,2013 21:12:23 - (Also now I'm here, this is an IP Address linked to 'Ripe.net' this entry is constantly repeated. Anyone know who they are?)

    As you can see from above, it disconnects and reconnects in less than a minute. The annoying thing is it throws me off everything, If I'm gaming online it's disconnects me from the game and signs me out of PSN, all webpages stop loading the info etc. Anyone got any idea's?

    Much appreciated

    L3OUGH
    G'day I installed firmware upgrade Release Notes Disclaimer

    My Internet was dropping up to 10 times a day. Is been rock solid since.

  3. Thanks to Austinm69 from:

    L3OUGH (21st March 2013)

  4. #3

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Where you left me...
    Posts
    502
    Thank Post
    63
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Rep Power
    9
    Done the update, will let you know if it fixes the issue, thanks for the update!

  5. #4

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by L3OUGH View Post
    Done the update, will let you know if it fixes the issue, thanks for the update!
    My Internet had been up for 56 hours without a drop since update. I hope you are enjoying the same stability.

  6. Thanks to Austinm69 from:

    L3OUGH (26th March 2013)

  7. #5

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Where you left me...
    Posts
    502
    Thank Post
    63
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Rep Power
    9
    Just an update, the router hasn't gone down since the update! Your a legend!! Thank you very much!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Ruckus issue ZF2942 -- cisco 2960G netgear fs726tp poe
    By Jose in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 8th September 2011, 07:46 PM
  2. Edugeek, I need your help! Netgear solution issues
    By johnymac in forum Wireless Networks
    Replies: 48
    Last Post: 21st May 2011, 10:38 PM
  3. Netgear Nas Box 4000 NV+ NFS and Citrix Issues
    By MatB1987 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 1
    Last Post: 21st October 2010, 08:02 PM
  4. Netgear WAP - strange issue!
    By kaphc in forum Wireless Networks
    Replies: 2
    Last Post: 23rd September 2010, 01:41 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •