+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Exchange/Outlook 2010 Archive Problem in Technical; Hi all, This is a puzzler, I really dont know whats causing it (see screenshot) Untitled.png I have added the ...
  1. #1
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    751
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    43

    Exchange/Outlook 2010 Archive Problem

    Hi all,

    This is a puzzler, I really dont know whats causing it (see screenshot)
    Untitled.png

    I have added the user to full access to her own mailbox, I have run a test of the PST and came back with errors but fixed them all, it starts the archive but gives up very very quickly (a 2gb mailbox and does about 4mb of it!)

    Im stumpt! No idea how to proceed now to be honest! Anybody come across this before?

    Mart

  2. #2

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Aigburth, Liverpool
    Posts
    156
    Thank Post
    35
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    14
    Have you tried exporting all the mailboxes, deleting the database then reimporting the mailboxes? I suspect there is an issue with the database that the mailboxes are sitting in.

  3. #3
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    751
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    43
    This is just 1 account out of about 50 having this problem...I dont think it would be the database...

  4. #4

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Aigburth, Liverpool
    Posts
    156
    Thank Post
    35
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    14
    Quote Originally Posted by mmoseley View Post
    This is just 1 account out of about 50 having this problem...I dont think it would be the database...
    Sorry, I just assumed it was for all users. Have you tried creating a new email profile for the user?

  5. #5

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    Is the issue with the mbx or PST? Or are you saying that youre only using a PST & no exch mbx?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MS Office - 2010] Exchange/Outlook 2010 Prompting for password on regular basis
    By Louis in forum Office Software
    Replies: 4
    Last Post: 2nd August 2012, 03:47 PM
  2. Exchange / Outlook 2010 Autodiscover / Outlook Anywhere [Solved]
    By RabbieBurns in forum Enterprise Software
    Replies: 32
    Last Post: 4th October 2011, 12:04 PM
  3. Outlook 2010 Shutdown Problems
    By dhomer in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 7th September 2011, 11:57 AM
  4. Exchange 2003 - 2010 Migration Problem
    By Disease in forum Enterprise Software
    Replies: 10
    Last Post: 23rd August 2011, 09:04 PM
  5. [MS Office - 2003] Outlook -Auto Archiving Problem
    By glastotech in forum Office Software
    Replies: 3
    Last Post: 23rd October 2008, 08:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •