+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Can't Activate Sibelius - Unable to reach their server? in Technical; ...
  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Location
    Bucks
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Can't Activate Sibelius - Unable to reach their server?

    Hi there

    I'm having problems activating Sibelius 7 on a Mac. Every time I try after a minute or so I get a response saying it cannot reach the activation server.
    The School I work has a Filtering & Firewall system which is controlled off site by both my LEA and another company. Pretty sure itís being blocked. I contacted Avid support and they said make sure port 3443 is open. I've asked for this to happen and 3 weeks later it was done. I still can't activate the software though.

    Has anyone else had this problem or similar? Does anyone know what the URL's are or website addresses for Sibelius's activation servers? Also as I don't speak very good Mac and its possible that I haven't configured the proxy correctly? So if anyone knows more about that as well then it greatly appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Cache's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,221
    Thank Post
    454
    Thanked 177 Times in 174 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    65
    Don't know about Mac, however if there is an option for activating on another pc/mac then go through that as you can then do that through a web browser on any machine.

  3. #3
    Sheridan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,343
    Thank Post
    121
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Rep Power
    29
    I've never got sibelius to activate through our system - smoothwall, and I gave up and pushed for the network version a few years back. At least then you only have manual activation of the server!

  4. #4

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,292
    Thank Post
    226
    Thanked 406 Times in 303 Posts
    Rep Power
    162
    Same here, never got it to work, always used the website which is nice enough to use.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 12th November 2009, 01:37 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 29th July 2009, 09:24 AM
  3. Users unable to open program (Server 2003)
    By gloriousglenn in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 9
    Last Post: 14th June 2009, 10:13 AM
  4. Unable to Send Email, but can receive it.
    By jmair in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 4
    Last Post: 27th February 2009, 11:59 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 7th June 2006, 10:59 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •