+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Blank Flash Objects in Technical; Hi folks, I'm tearing my hair out here trying to resolve an issue with a web page showing blank Flash ...
  1. #1
    Gongalong's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    909
    Thank Post
    821
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    11

    Question Blank Flash Objects

    Hi folks,

    I'm tearing my hair out here trying to resolve an issue with a web page showing blank Flash objects.

    The page(s) in question are actually from a locally installed electronics encyclopaedia (Absorb Electronics by Crocodile Clips).

    They will only work properly in IE9, and work fine both on test installs (including my PC), and our entire student network. They fail to work on a specific teacher's laptop.

    I have reset IE9, tried it in safe mode, reinstalled and updated Flash, and still cannot get them to load.

    Any ideas?

    TIA

  2. #2
    VeryPC_Tom_M's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    388
    Thank Post
    14
    Thanked 82 Times in 79 Posts
    Rep Power
    45
    Have you tried running through the steps on the flash helpsite Find version ??

    I'd also take a look at Flash Player games, video, or audio don't work | Windows, as it has some useful steps.

  3. Thanks to VeryPC_Tom_M from:

    Gongalong (5th October 2012)

  4. #3

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    By default activex is not allowed to run from a local machine I believe.
    You should be able to tweak the local security settings or add the url to trusted sites.

  5. Thanks to ZeroHour from:

    Gongalong (5th October 2012)

  6. #4
    Gongalong's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    909
    Thank Post
    821
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    11
    Thanks both.

    It's local content on the hard disk so I can't seem to add it to trusted sites. The odd thing is our student PCs are relatively locked down, yet it works fine.

    Unfortunately it's only happening on this teacher's laptop, and he needs it most of the time, so I'll have to wait before troubleshooting again.

    One further thought is that we normally install Flash from a version we have here, so perhaps updating it caused more problems?

  7. #5
    VeryPC_Tom_M's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    388
    Thank Post
    14
    Thanked 82 Times in 79 Posts
    Rep Power
    45
    I'd make sure that you check the version of Flash you're installing, Gongalong.

    I've seen a problem before, where a particular version of flash and Realplayer were causing similar issues in Firefox, but the next update resolved the problems.

    The current version that I'm using and having installed on our PCs, is 11.4.402.265 (I've not tested 402.278 yet). If you have any trouble finding an installer, I'd suggest looking on filehippo, as they tend to keep a decent archive of prior releases.

  8. Thanks to VeryPC_Tom_M from:

    Gongalong (8th October 2012)

  9. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,647
    Thank Post
    932
    Thanked 1,342 Times in 820 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    449
    Quote Originally Posted by Gongalong View Post
    Thanks both.

    It's local content on the hard disk so I can't seem to add it to trusted sites. The odd thing is our student PCs are relatively locked down, yet it works fine.

    Unfortunately it's only happening on this teacher's laptop, and he needs it most of the time, so I'll have to wait before troubleshooting again.

    One further thought is that we normally install Flash from a version we have here, so perhaps updating it caused more problems?
    Local content should have a url like file:// and I thought that worked in trusted sites (uncheck https required)

  10. Thanks to ZeroHour from:

    Gongalong (8th October 2012)

  11. #7
    Gongalong's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    909
    Thank Post
    821
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by VeryPC_Tom_M View Post
    The current version that I'm using and having installed on our PCs, is 11.4.402.265 (I've not tested 402.278 yet). If you have any trouble finding an installer, I'd suggest looking on filehippo, as they tend to keep a decent archive of prior releases.
    This is the version I've tried. We do have an older version we use ordinarily, so I might give that a whirl if I can get the laptop back for more testing.
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Local content should have a url like file:// and I thought that worked in trusted sites (uncheck https required)
    Ah OK, I'll give that a try. It seems odd though because this works on all the other PCs I've been able to test with, without needing any additional configuration. It suggests something's wrong on this PC, but the £64M question is what?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Flash shared objects permissions
    By TechMonkey in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 19th June 2009, 10:23 AM
  2. Action Scripting in Flash
    By StewartKnight in forum Web Development
    Replies: 11
    Last Post: 4th June 2006, 11:23 AM
  3. Blank Desktop
    By nuttygeek in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 12th October 2005, 09:35 AM
  4. Detection of flash within browser regardless of ..
    By mac_shinobi in forum Web Development
    Replies: 3
    Last Post: 31st August 2005, 03:32 PM
  5. cool flash
    By browolf in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 5
    Last Post: 5th July 2005, 08:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •