+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Internet Related/Filtering/Firewall Thread, Forefront TMG and Itunes blocked in Technical; ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Shropshire
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Forefront TMG and Itunes blocked

    I can't get ITunes to sync through Forefront TMG with Websense 7.6 filter. I keep getting the following denied connection in forefront…

    Denied Connection 30/08/2012 11:21:01
    Log type: Firewall service
    Status: An ingoing packet was dropped because its destination address does not exist on the system, and no appropriate forwarding interface exists.
    Rule: None - see Result Code
    Source: Internal (10.0.1.40:5353)
    Destination: External (224.0.0.251:5353)
    Protocol: mac
    Additional information
    1. Number of bytes sent: 0 Number of bytes received: 0
    2. Processing time: 0ms Original Client IP: 10.0.1.40



    The problems are…
    1) I’m not even sure what the message is telling me?
    2) I’m not sure it is even a Forefront TMG problem if I set up a new user in active directory in a folder without any group policies applied to the user account it works fines. And I can add the new user into any security groups.
    3) If I URL query all of the different URLs that ITunes uses they are all permitted.

    I’m out of ideas on what to try…. I’m sort of going along with it being a folder redirection something or other type thingy problem at the moment! If anybody has any suggestions or better yet, fix this problem, you will be amazing for ever!!

    Thanks

    Jem

  2. #2
    DMcCoy's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Isle of Wight
    Posts
    3,505
    Thank Post
    10
    Thanked 508 Times in 445 Posts
    Rep Power
    116
    Quote Originally Posted by jembayliss View Post
    Destination: External (224.0.0.251:5353)
    That's just multicast for Bonjour, blocking it won't be an issue as it's only for the sharing feature.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Shropshire
    Posts
    6
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That sloves that then. I was barking up the wrong tree.
    Just incase anybody else has this problem I deleted the group policy that was applied to domain members and re-created a new one with all the same settings and it works fine now... Corruption, Dodgy active directory Syncing? Who knows? And to be fare it works now so who cares...
    Thanks



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 5th January 2012, 11:57 AM
  2. Forefront TMG and anycomms
    By krisd32 in forum CLEO
    Replies: 0
    Last Post: 5th May 2011, 03:31 PM
  3. Forefront TMG - Features and Costs
    By jamesfed in forum Enterprise Software
    Replies: 4
    Last Post: 31st January 2011, 09:59 AM
  4. Wireless and ISA/Forefront TMG Server
    By Maxell in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 10th August 2010, 11:23 AM
  5. Forefront TMG (Beta) and Server 2008?
    By Zimmer in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 19th January 2009, 03:00 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •