+ Post New Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
ICT KS3 SATS Tests Thread, problems so far in United Kingdom (UK) Specific Forums; I know - but he was looking for it to put on the work-station, so I checked to see if ...
  1. #31
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,421
    Thank Post
    360
    Thanked 258 Times in 189 Posts
    Rep Power
    76

    Re: problems so far

    I know - but he was looking for it to put on the work-station, so I checked to see if it did put a copy on the client - as suspected it don't.

    Home time now!

    Woohoo!!

  2. #32

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    sorry, not trying to imply anyone's thick.

  3. #33
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,421
    Thank Post
    360
    Thanked 258 Times in 189 Posts
    Rep Power
    76

    Re: problems so far

    Quote Originally Posted by beeswax
    sorry, not trying to imply anyone's thick.
    lol - I didn't think you were

  4. #34

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    ah, the first KS3 post of the week.

  5. #35
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: problems so far

    We'll be doing the first of the practice tests today from about 10:15 I think I'm gonna need a sedative!

    Wes

  6. #36

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dorset/Hants
    Posts
    87
    Thank Post
    2
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    Rep Power
    20

    Re: problems so far

    Quote Originally Posted by _Bob_
    I have done this but the workstations still require configuration. The file obviously isnt being installed with the rest of the software. So the question is, where (on the workstation) should it be.
    It shouldn't be on the workstations, it is used to configure registry settings on them. If you need to configure by hand then LOCAL_MACINE\SOFTWARE\QCA\DPS\TDS\Configuration.

    Tim

  7. #37

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    Quote Originally Posted by wesleyw
    We'll be doing the first of the practice tests today from about 10:15 I think I'm gonna need a sedative!

    Wes
    how'd it go?

  8. #38
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: problems so far

    Surprisingly well actually, not too many problems. Got one or two of the pupils logging into the practice test area instead of the test area and one or two where it hadn't took via MSI or another package tried to install while it was running but all of those weren't really the fault of the RM software (I can't believe I just said that! ).

    Wes

  9. #39

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    glad to hear it. got mine pencilled in for after the easter break.

  10. #40
    mrtechsystems's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Yorkshire
    Posts
    425
    Thank Post
    102
    Thanked 22 Times in 22 Posts
    Rep Power
    26

    Re: problems so far

    Just to add to it I am starting after the easter break aswell

    I had a problem free install except for a little thing I would like to point out when going in to Manage Pupils it took ages for it to load up I stopped the Tomcat Service and rename the

    \\apps1\E$\Program Files\QCA Testing\Admin Point System\Tomcat5.5\work\Catalina\localhost

    QCA Folder to QCABAK restart the service Tomcat working ok now just thought I would post the tip aswell

    Nice to be back

  11. #41

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    every little helps

  12. #42
    ticker's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Waterfoot, Rossendale
    Posts
    309
    Thank Post
    70
    Thanked 26 Times in 20 Posts
    Rep Power
    22

    Re: problems so far

    Been running it for about 6 weeks already (we were a pilot school last year) found it has more problems than last year, keep having to restart the postmaster service every once in a while.
    Also been using some wireless laptops to run the practice tests on, is anybody using this set up!
    also like probably most will find the GUI is total alien to some of the students, and they find it as hard as hell to do some of the tests, the best way I’ve found (muggings here helps out in YR9 ICT lessons) is to have one session going through step by step how to use it, saves a lot of the same sort of questions from students.

  13. #43
    wesleyw's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kingswinford
    Posts
    2,218
    Thank Post
    230
    Thanked 50 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    31

    Re: problems so far

    I have to admit your right ticker the GUI is alien my tech went through a practice session and said he wouldn't want to do the test!

    I had a look but I don't think the kids will have too much trouble TBH they'll struggle at first but by the time they get to the official tests they'll be fine I think.

    Wes

  14. #44

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: problems so far

    Quote Originally Posted by beeswax
    glad to hear it. got mine pencilled in for after the easter break.
    Well, that's easter over and done with. at 14:40 the head of ICT said she would like to run (I almost typed ruin) the familiarisation test for the last lesson today(14:45 to 15:45), starting at 14:50. god bless her cotton socks.

  15. #45

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    21
    Thank Post
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    18

    Re: problems so far

    Hi Mates I'm new here, Just installed APS, imported data etc etc, while configuring DPS I got this message nearly end on installation, Although DPS works fine may be problems afterward, So any expert opinion?





SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. iso problems
    By richard in forum Learning Network Manager
    Replies: 28
    Last Post: 11th January 2010, 12:39 PM
  2. CMS - PHP problems
    By wesleyw in forum How do you do....it?
    Replies: 6
    Last Post: 12th July 2007, 10:22 AM
  3. FTP problems
    By Jobos in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 2nd July 2007, 11:02 PM
  4. Problems with RIS
    By Kyle in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 21st November 2006, 09:33 PM
  5. New PC problems
    By Simcfc73 in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 18th October 2006, 01:12 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •