+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
How do you do....it? Thread, Exchange 2010 - Recieved Messages in Technical; Hi everyone, I have setup exchange and it works perfect, it can send and receive from the internet and locally ...
  1. #1
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    East Yorkshire
    Posts
    2,148
    Thank Post
    439
    Thanked 236 Times in 215 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    68

    Exchange 2010 - Recieved Messages

    Hi everyone,

    I have setup exchange and it works perfect, it can send and receive from the internet and locally but one thing is bugging me and I need some help on how to solve the issue.

    Sending and Receiving mails is fine but in the headers it says that the mail comes from server.mydomain.local - I would rather this read server.mydomain.co.uk for security reasons.

    Anybody know how to change it - my default Hub Transport Accepted Domain is set to .co.uk by default but it still says local in the headers.

    Any Ideas ?


    Thanks In Advance!

  2. #2

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    851
    Thank Post
    111
    Thanked 112 Times in 108 Posts
    Rep Power
    45
    you need to change smtp default also if you keep at something.local smtp setting most emails with go to spam

  3. Thanks to irsprint84 from:

    cpjitservices (6th July 2011)

  4. #3
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    East Yorkshire
    Posts
    2,148
    Thank Post
    439
    Thanked 236 Times in 215 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    68
    Yeah I dont want it going into spam!! where abouts do I change the smtp default in the Exchange Console ?

  5. #4

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    851
    Thank Post
    111
    Thanked 112 Times in 108 Posts
    Rep Power
    45
    If I remember -> org config -> hub transport -> accepted domains -> then set something.com as default

  6. Thanks to irsprint84 from:

    cpjitservices (6th July 2011)

  7. #5
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    East Yorkshire
    Posts
    2,148
    Thank Post
    439
    Thanked 236 Times in 215 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    68
    I have changed the default in those options to .co.uk but still no change - could it be because I'm sending mail from the OWA ?

  8. #6

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    851
    Thank Post
    111
    Thanked 112 Times in 108 Posts
    Rep Power
    45
    Have you come out of console and back in? does creating a new user use the .co.uk default?

  9. Thanks to irsprint84 from:

    cpjitservices (6th July 2011)

  10. #7
    cpjitservices's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    East Yorkshire
    Posts
    2,148
    Thank Post
    439
    Thanked 236 Times in 215 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    68
    Yeah I've restarted the server, I have had problems with a new user - I created one but then they couldn't connect Outlook - it would just bring up a login box everytime they tried to send/receive and even with the correct credentials the box would keep re-appearing.

  11. #8

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    76
    1. If I understand your issue see this - How To: Remove Header from Outgoing Mails in Exchange 2007 Exchange Server Share
    2. If not PM me your header so I can see what you mean.

    Sukh

  12. Thanks to sukh from:

    cpjitservices (10th July 2011)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 Recovering deleted messages
    By RabbieBurns in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 6
    Last Post: 6th September 2013, 12:29 PM
  2. Display all messages in exchange 2010 OWA
    By NETKILLER in forum Enterprise Software
    Replies: 7
    Last Post: 7th June 2011, 11:48 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 31st March 2011, 05:25 PM
  4. Exchange 2003 will not send messages
    By bart21 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 31st March 2010, 06:04 PM
  5. Exchange Quota Messages
    By apeo in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 19th February 2007, 11:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •