+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
How do you do....it? Thread, Error Installing Exchange Server 2010 SP1 in Technical; Hi, I am trying to install Exchange Server 2010 SP1. All the prerequisties are fine, the install gets as far ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Error Installing Exchange Server 2010 SP1

    Hi,

    I am trying to install Exchange Server 2010 SP1. All the prerequisties are fine, the install gets as far down as Client Access Roles and fails. The error is below:

    The following error was generated when "$error.Clear();
    $CommandAppCmd = join-path $env:SystemRoot System32\inetsrv\appcmd.exe;
    $imagePath = [System.IO.Path]::Combine($RoleInstallPath, "ClientAccess\Owa\auth\exppw.dll");
    Start-SetupProcess -Name "$CommandAppCmd" -args "install module /name:exppw /image:`"$imagePath`" /add:false" -IgnoreExitCode @(183);
    Start-SetupProcess -Name "$CommandAppCmd" -args "add module /name:exppw /app.name:`"Default Web Site/owa`"" -IgnoreExitCode @(183);
    " was run: "Process execution failed with exit code 1346.".

    Process execution failed with exit code 1346.
    Click here for help... Help Resources for Errors: Exchange 2010 SP1 Help

    When you select the technet site there is no info.

    Hope you can help
    Faza

  2. #2

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    Have you installed the dependencies? Check this thread: EX2010 SP1 has broken OWA!!!

  3. Thanks to timzim from:

    faza (12th October 2010)

  4. #3

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,652
    Thank Post
    897
    Thanked 1,316 Times in 799 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    444
    Have you possible rename/created any sites in IIS on that box?
    exchange can be very picky if the iis sites have been changed.

  5. #4

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    No no new sites in IIS.

    The actual install of SP1 has not even completed failed at "Client Access Role"

  6. #5

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I have checked the Dependencies now but everyone i try to install comes up saying The update does not apply to your system even though it does???

  7. #6

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I have tried that but still not working TimZim

  8. #7

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    What OS have you got Exchange installed on? Are you installing Exchange 2010 SP1 from scratch or upgrading the non-SP1 version?

  9. #8

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Augsburg
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Any news to this post? We have exactly the same problem on our system.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 SP1 is here
    By john in forum Educational Software
    Replies: 15
    Last Post: 27th August 2010, 01:11 AM
  2. Exchange 2010 SP1 Beta released
    By DrCheese in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 9
    Last Post: 8th June 2010, 07:35 PM
  3. The server method 'set object' failed - exchange 2010 on server 2008 R2
    By artfulmatt in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 0
    Last Post: 27th April 2010, 01:32 PM
  4. Exchange 2010 ECP 'GetList' error on some functions
    By mb2k01 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2010, 09:43 AM
  5. Patching Exchange Server 2007 SP1 into SP2 caveats ?
    By albertwt in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 2
    Last Post: 10th November 2009, 01:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •