+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
How do you do....it? Thread, Network Install of Studio MX 2004 in Technical; Hi All My apology if this is repeating a topic or is in the wrong place. At the school where ...
  1. #1
    robriley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Posts
    35
    Thank Post
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    13

    Network Install of Studio MX 2004

    Hi All
    My apology if this is repeating a topic or is in the wrong place. At the school where I work we have a really old copy of Studio MX 2004 education edition, and we have a CSE network and use the Prism Package system for deploying applications.
    We are currently having problems with Flash MX 2004, when it has been deployed it asks for the product key again on the first run. Bit annoying when the students start tyring to use it.
    CSE have suggested doing a network install of Studio MX, does anyone know how to do this?
    I have looked on the Adobe web site and I canít locate anything helpful.
    If anyone has instructions / guidance on how to do this I would be grateful.

    Thanks
    Rob

  2. #2

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    621
    Thank Post
    95
    Thanked 129 Times in 100 Posts
    Rep Power
    66
    I had a very similar problem. I'm affraid i no longer work at the school, so i can't tell you for definate, but i'm sure i found a registry key with the license in, and added the key to the login script for students.

  3. #3
    ChrisH's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Lancs
    Posts
    4,998
    Thank Post
    120
    Thanked 280 Times in 258 Posts
    Rep Power
    106

  4. #4
    robriley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Posts
    35
    Thank Post
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    13
    Thanks for your replies, but unfortunately I have had no luck and Flash still presents me with the product key request screen.

    Thanks

    Rob

  5. #5
    jsnetman's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    887
    Thank Post
    23
    Thanked 134 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    I created an MSI using winstallle capturing the reg process. Deployed it and works fine.

  6. #6
    robriley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Posts
    35
    Thank Post
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    13
    I have already tried using Winstalle to capture the registry.
    From what I have found out / been told this is something to do with the way this version mx stores its key in the registry and uses the hardware ident to scramble the key, and when the package is deployed to a different computer the software canít decipher the product key because the hardware ident has changed.
    Due to its age all the links on the Internet to any fix or updates no longer work, and the ones that do have no affect of the problem.
    From the advice I got from Adobe when I contacted them I put a posting on the adobe forum, and was told in a reply. "Too bad you're stuck with the most buggy of all Flash versions." maybe this is one of those bugs.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    37
    Thank Post
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    hi, I use the wininstallLE method and it works fine,once all the software is installed run the snapshot, regester the software then run the after snapshot...this works on every PC in the school with many hardware configs.

  8. #8
    Sirbendy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,298
    Thank Post
    8
    Thanked 202 Times in 153 Posts
    Rep Power
    109
    MX04? I have the serialisation hotfix if you still need it - we use it here. Got the issue for us..

  9. Thanks to Sirbendy from:

    robriley (15th January 2009)

  10. #9
    robriley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Posts
    35
    Thank Post
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    13
    Yes I am still looking for the hotfix for Studio MX 2004 , and I would be most grateful I you could make it available to me.

  11. #10
    Sirbendy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,298
    Thank Post
    8
    Thanked 202 Times in 153 Posts
    Rep Power
    109
    You have PM..

  12. #11
    SwedishChef's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Plymouth
    Posts
    115
    Thank Post
    15
    Thanked 11 Times in 8 Posts
    Rep Power
    18
    I have exactly the same issue could you pm me also ?

  13. #12

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    39
    Thank Post
    24
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    I know this post is a little old now but I've just started seeing this problem, any further news?

  14. #13

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    39
    Thank Post
    24
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Sirbendy View Post
    MX04? I have the serialisation hotfix if you still need it - we use it here. Got the issue for us..
    Sirbendy, sorry to be a pain but would you still have the MX04 serialisation hotfix?

    Thanks

  15. #14

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Stockport
    Posts
    16
    Thank Post
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Sirbendy View Post
    MX04? I have the serialisation hotfix if you still need it - we use it here. Got the issue for us..
    If the fix is still available can you send it to me please.

  16. #15


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    51.405546, -0.510212
    Posts
    8,754
    Thank Post
    221
    Thanked 2,627 Times in 1,937 Posts
    Rep Power
    779

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Packaging Macromedia Studio MX 2004! Help!
    By craigg in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 22nd April 2009, 03:48 PM
  2. Macromedia flash studio 2004 MX
    By Finding_Scotty in forum Educational Software
    Replies: 3
    Last Post: 11th June 2008, 09:56 AM
  3. Macromedia Studio MX 2004 on x64
    By Ric_ in forum Educational Software
    Replies: 11
    Last Post: 24th April 2008, 03:04 PM
  4. Pinnacle Studio 9 Install Problems
    By millerd1978 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 22nd June 2007, 10:08 PM
  5. ISA 2004 SP2 - DO NOT INSTALL!!
    By ZeroHour in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 11th April 2006, 06:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •