+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Home Access Plus+ Thread, [v7.10] non-English filenames/ encoding issue? in Projects:; Hello, I'm testing v7.10 of HAP+ and I uploaded a file with a Hebrew name: when I try to delete ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    [v7.10] non-English filenames/ encoding issue?

    Hello,
    I'm testing v7.10 of HAP+ and I uploaded a file with a Hebrew name:
    [v7.10] non-English filenames/ encoding issue?-capture1.png
    when I try to delete it i get an error message:
    [v7.10] non-English filenames/ encoding issue?-capture2.png(image attached) - it seems like the non-English characters are problematic.
    when I tried to rename it to English i got a different error message:
    [v7.10] non-English filenames/ encoding issue?-capture3.png
    and if using Firefox, the whole thing freezes (in IE9 I can continue to work).

    Is any anyway to fix this?
    Thanks!

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,540
    Thank Post
    38
    Thanked 504 Times in 435 Posts
    Rep Power
    114
    It's down to the fact that Hebrew isn't really supported as a URL, since the API's call ~/api/myfiles/path to file/file name.ext. Some browsers will convert the Hebrew into Latin which can cause issues and actually break the api's

  3. #3

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    so other than uploading only Latin named files there's no way to use Hebrew?
    what happens with other non-English files with diacritics or umlauts (e.g. French, Spanish, German...) - no support?

  4. #4
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,540
    Thank Post
    38
    Thanked 504 Times in 435 Posts
    Rep Power
    114
    I don't know unfortunately.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. v7.10 - Booking Laptops Error
    By mattgrimley in forum Home Access Plus+
    Replies: 1
    Last Post: 27th March 2012, 01:42 PM
  2. v7.10 (and earlier) - FAQ's
    By mattgrimley in forum Home Access Plus+
    Replies: 0
    Last Post: 20th March 2012, 11:33 AM
  3. HAP+ v7.10 - setup.aspx Checks failing
    By mattgrimley in forum Home Access Plus+
    Replies: 4
    Last Post: 19th March 2012, 01:01 PM
  4. Ubuntu 10.10 to 11.4 upgrade issue
    By frosty in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 16th May 2011, 09:18 AM
  5. Non-English Web Sites
    By enjay in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2010, 01:39 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •